PR CUAET
-
Так, неповнолітня, сьогодні була service, то сказали, що не можуть видати, оскільки відсутня дана позначка
-
Це вже нести її з собою на прийом
-
Яку анкету?
-
Якщо дочка неповнолітня, то по вашому статусу мають видати
-
Доброго вечора всім! Мене звати Ігор Латка, я адвокат з України (Одеса). Зараз проживаю в Канаді (Онтаріо, Міссіссага). Маю 10-ти річний досвід в юриспруденції в Україні. Якщо у вас є невирішені юридичні питання в Україні, які потребують правової допомоги адвоката (складання документів, консультації з юридичних питань і тд.) - пишіть, дзвоніть 647-928-2291, спробую вам допомогти). P.S. юридичну допомогу стосовно законодавства Канади не надаю.
-
Добрий вечір, можливо хтось мав наступну ситуацію: отримала дочці продовжений study permit, але без ремарки CUAET. Відповідно тепер не хочуть видати нову картку OHIP. Підкажіть, що робили в такому випадку? Дякую
-
Може хтось отримував.
-
Спільне життя, спільні покупки, спільні рахунки, спільні фото та відео, спільний відпочинок, квітки, готель тощо. Мій син ще підписував нотаріальне засвідчення цього, ще коли оформляв візу. Візу дали і йому і партнерші
-
Вам не давали відразу аркуш де ваше фото та дата коли ви пройшли мед. огляд?
-
В залежності від програми. Є номінаційні програми, які не вимагають саме евалюаціі, а тільки перекладу. Тож з початку треба зрозуміти, як ви будете отримувати піар і читати умови тієї програми
-
А вам що надають такий контракт?
-
Якщо батько має постійну роботу, то можна подаватися на ОВП і візу ззакордону разом
-
Порадьте будь-ласка гарного міграційного адвоката по альберті
-
Можливо спробувати в іншому service?
-
Багато людей отримували вище, пошукайте за запитом і їм напишіть, наврядчі вони знов сюди зайдуть
-
Остап, можно ли считать приостановку Альберта Оппортьюнити Стрим основанием по пункту 1?
-
Навіть бзе позначки, zorj e вас є робота і перміт, то мають давати
-
Я б не давав
-
Треба зареєструватися або увійти через ваш Гугл профайл. Та додати свої дані - коли подали заявку, якщо отримали AOR також, медицину.
-
Беріть довідку з його банку і з вашого і лист від нього що він готовий забезпечувати ваше життя в Канаді
12 Jan 2024, 17:45
77846/451833
3 minutes ago