PR CUAET
-
Беріть довідку з його банку і з вашого і лист від нього що він готовий забезпечувати ваше життя в Канаді
-
Так, лікар перед аналізами дав аркуш, у правому куті зверху штрихкод
-
myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
От і чудесно Дякую 🤗
-
Ну тоді якщо вам дали за 6 тижнів, то при середньому строку в 498 днів комусь дадуть за 954 днів . А взагалі - є ті, хто ще по CUAET візу досі не отримав, подавши ще в 2022 році. То , мабуть, як раз по остаточному принципу зараз як раз і остались ті, у кого аплікації були зроблені ще в 2022. Ось вони і 498 днів.
-
Нормально. Вони зараз повернули все як було раніше. Скоро дадуть
-
Доброго дня а якшо я виїхав з України до мого 18 ліття і коли приїзджав знаходився не більше 6 місяців (був 3) то мені потрібна ця довідка для подачі на pr чи мені буле потрібна звідки я знаходився весь той час дякую.
-
У мене таке враження, що як тільки я добираюсь до "прохідних" балів, вони зростають так, що досягнути мети неможливо.
-
Звичайно, це для нашої спільноти щоб бачити загальну картинку що та як. Ви додасте свій кейс, коли подали заявку і що чекаєте на аор. Подивіться трекер, стане зрозуміло
-
Висока зарплатня, високий рівень англійської, жити подалі від Ванкувера, робота з релевантним досвідом в Україні, працювати рік тут на того ж самого роботодавця. Сама в шоці, якщо чесно🤦♀
-
Дякую! Ми обʼєднали рахунки обидва і подали два спільні з довідкою, що вони joint without restrictions. Сьогодні оновився статус на файнал десіжн. Сподіваюсь шо скоро портал, а не відмова 😂
-
Дякую!
-
До отримання AOR си э сенс?
-
Я таке прикріплювала+квитанція про сплату
-
Ось тут і питання коли саме цю форму потрібно буде заповнювати щоб виключати дитину?
-
Лікар оглянув, дав цей аркуш паперу, та розповів які аналізи треба здавати
-
Программа tr to pr
-
Open work permit. Название работы
-
Вот ссылка на личный кабинет secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Да мне бы для отслеживания заявки
12 Jan 2024, 17:45
77865/452073