PR CUAET
-
У мене таке враження, що як тільки я добираюсь до "прохідних" балів, вони зростають так, що досягнути мети неможливо.
-
Звичайно, це для нашої спільноти щоб бачити загальну картинку що та як. Ви додасте свій кейс, коли подали заявку і що чекаєте на аор. Подивіться трекер, стане зрозуміло
-
Висока зарплатня, високий рівень англійської, жити подалі від Ванкувера, робота з релевантним досвідом в Україні, працювати рік тут на того ж самого роботодавця. Сама в шоці, якщо чесно🤦♀
-
Дякую! Ми обʼєднали рахунки обидва і подали два спільні з довідкою, що вони joint without restrictions. Сьогодні оновився статус на файнал десіжн. Сподіваюсь шо скоро портал, а не відмова 😂
-
Дякую!
-
До отримання AOR си э сенс?
-
Я таке прикріплювала+квитанція про сплату
-
Ось тут і питання коли саме цю форму потрібно буде заповнювати щоб виключати дитину?
-
Лікар оглянув, дав цей аркуш паперу, та розповів які аналізи треба здавати
-
Программа tr to pr
-
Open work permit. Название работы
-
Вот ссылка на личный кабинет secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Да мне бы для отслеживания заявки
-
да, мы его давали
-
Я думаю человек просил ссылку на отслеживание своей заявки а не имитрекер
-
Это был тот лист который они прислали на подачу паспорта для вклеивание визы? Со штрих кодами? Его можно тоже прикрепить к заявке?
-
🤷🏻♀️
-
Здравствуйте! Кто делал справку о несудимомти из Италии поделитесь пожалуйста опытом.
-
Хтось знає як перекладати/акредитувати український шкільний атестат для подання на PR?
-
t.me/prcuaet/5
12 Jan 2024, 17:45
77872/437309
8 minutes ago