PR CUAET
-
Вот ссылка на личный кабинет secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Да мне бы для отслеживания заявки
-
да, мы его давали
-
Я думаю человек просил ссылку на отслеживание своей заявки а не имитрекер
-
Это был тот лист который они прислали на подачу паспорта для вклеивание визы? Со штрих кодами? Его можно тоже прикрепить к заявке?
-
🤷🏻♀️
-
Здравствуйте! Кто делал справку о несудимомти из Италии поделитесь пожалуйста опытом.
-
Хтось знає як перекладати/акредитувати український шкільний атестат для подання на PR?
-
t.me/prcuaet/5
-
Є окрема гілка для евалюації дипломів
-
робили всі переклади та нотаріальне засвідчення в Україні, вийшло значно! дешевше ніж тут
-
Мы подавали справку с банка там в нас на тот день было по 500-600$ , но нам сказали что сумма не имеет значения какая есть , главное что мы не просим денег у страны.
-
✨ Департамент юстиції Канади оголосив про спеціальний проект Ukrainian Refugee Legal Relief Initiative, який дає українцям в Канаді можливість безкоштовно консультуватись з імміграційних питань з юристами. Консультуватись можна буде щодо програм спонсорства, подання заяв на притулок, отримання дозволу на роботу. Телефонуйте за номером 1-877-873-7875, 12:00 – 17:00 EST з понеділка по п’ятницю. Допомога доступна українською, англійською та французькою мовами. Юридична допомога доступна як для українців, які перебувають в Канаді, так і за кордоном. Консультації надаються через організацію Pro Bono Ontario, однак, контактувати можна з будь-якої провінції.
-
Остап, це по всій Канаді? Або в залежності від провінції?
-
Спробуйте
-
Сори
-
Ошибся. Вот лучше это www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html Создать личный кабинет. Потом добавить свою аппликацию
-
Ви коли на ПР подаєте там є питання про відмови в візах, кримінал і тд і тп. там і є питання про фізичні чи ментальні серйозні захворювання
-
Я робила сертифікований переклад. І все. Це тільки диплому евалюацію роблять бо він вищий по рівню освіти за сертифікат.
-
Еще нет
12 Jan 2024, 17:45
77883/430189
less than a minute ago