PR CUAET
-
У більшості одразу, я ж чогось 2 тижні чекала Дехто відписувався, що чекав 3 тижні
-
✨ Департамент юстиції Канади оголосив про спеціальний проект Ukrainian Refugee Legal Relief Initiative, який дає українцям в Канаді можливість безкоштовно консультуватись з імміграційних питань з юристами. Консультуватись можна буде щодо програм спонсорства, подання заяв на притулок, отримання дозволу на роботу. Телефонуйте за номером 1-877-873-7875, 12:00 – 17:00 EST з понеділка по п’ятницю. Допомога доступна українською, англійською та французькою мовами. Юридична допомога доступна як для українців, які перебувають в Канаді, так і за кордоном. Консультації надаються через організацію Pro Bono Ontario, однак, контактувати можна з будь-якої провінції.
-
Хтось може знає зайшла в дію замовила витяг чоловіку, а там написали: зазвичай формується одразу, але інколи це займає від 10 до 30 днів. То коли чекати того витягу? Мені відразу сформувало.
-
Дякую!
-
От часа до двух месяцев , в среднем две недели ждали еще летом
-
А раньше какие сроки в среднем были?
-
Дякую за вашу відповідь. А якщо я в даний момент не працюю? Чи треба писати Ukraine 2022 чи ні ?
-
Мы с октября ждем. Тоже печалюсь
-
Зараз багатьом українцям туристичну візу напрочуд швидко дають.
-
недають. != означає НЕ дорівнює
-
Декілька раз замовляв в Дії і отримував одразу
-
Треба це писати
-
Там хуже, я там
-
Ждем фередальный этап сначала и только потом уже 😂
-
Якщо хтось вже подавався на ендорсмент в цьому році, напишіть чи отримали вже чи теж чекаєте?
-
І в мене таке ж питання чи потрібно евалюювати шкільний атестат через Апостиль і WES?
-
И психику потом лечим😂😂😂
-
Надеемся и верим/ждем 🙂
-
Диплом універу є, саме шкільних документів немає
-
Да, к сожалению, все резко с конца года ухудшилось, где-то с конца сентября
12 Jan 2024, 17:45
77908/446531
less than a minute ago