PR CUAET
-
Дякую за вашу відповідь у пізній час. Я вибачаюсь за питання. Тобто не зважаючи на те що мій статус зараз WP але не CUAET все одно треба писати Ukraine 2022 вірно ?
-
В більшості програм треба тільки диплом верхнього рівня, для якого проводять евалюацію
-
Добрый вечер,скажите пожалуйста, у кого то требовали военный билет при подаче на ПР?
-
Не знаю... я писала з власного досвіду
-
Лучше поздно чем никогда - этот девиз я б повесила на входе 😁
-
Якщо працюєте, принесіть лист з роботи, що маєте роботу. Я для сина так робила.
-
О, мне консульство отписалось только что на письмо от 7 февраля
-
Дякую за відповідь і прояснення. В моему випадку це 2 роки(термін дії закордонного паспорту до 26 року). Просто чого я запитав. Тому що подаю продовження зараз(CUAET не приймає нові заявку с минулого року) і знаходжусь зараз в Канаді не під CUAET статусом.
-
Дякую за відповідь. Ми в Новій Скошії. Це е заява на отримання LMIA форма Foreign Worker Recruitment Employer Registration Certificate Business Application.
-
У кого есть опыт выдачи справки о несудимости с Германии или Нидерландов для Канады?
-
Тож вже скоро
-
Вот щоб отримати статус з CUAET і треба це вказувати. Зараз ви перший раз подаєте на воркперміт CUAET і вам його повинні видати на 3 роки. Ця інструкція на сайті - вона як раз і розрахована на тих, хто подає із Канади на воркперміт CUAET перший раз
-
Два буде на початку березня. Ну два-три то ще терпимо, насправді
-
Я це зрозуміла з першого разу. Ви не подаєте на продовження - їх не продовжують. Ви подаєте на новий воркперміт по процесу CUAET для тих українців, що вже в Канаді. На цей процес заявки як поиймали, так і приймають поки ще до 31.03.2024. Заявки з липня 2023 не приймають на візу CUAET - але вона вам не потрібна, бо ви вже в Канаді. Ця інструкція на сайті - вона як раз і розрахована на тих, хто подає із Канади на воркперміт CUAET перший раз. Тому вносите все, що там вказано
-
Спасибо
-
Да. Или права
-
Для подтверждения адреса нужно контракт с арендатором взять ?
-
До, а ще взяти копії всіх документів і підтвердження адреси
-
Так само, вже 117 і все одно замало
-
Дякую за відповідь
12 Jan 2024, 17:45
77936/444582
4 minutes ago