PR CUAET
-
Дякую!
-
Як гадаєте, чи протримається ця програма місяць хоча б? Бо на підтвердження освіти подалась пару днів назад, і тепер нерви страшні чи встигну я, якщо буду проходити по критеріям 😩
-
Ребят кто уже подавался на продление ворк пермита и получил его? Сколько вам весь процесс занял по времени
-
Ну, або пізніше виплили якісь факти misrepresentation. Тоді навіть і отриманий статус PR буде анульовано
-
Цікаво) дякую
-
Так
-
На пр такий де uci як і у ворк перміті за cuaet?
-
UCI не змінюється. Навіть на ПР карті там написаний UCI.
-
Канадские визы: отказы, задержки и проверки безопасности Лев Абрамович - канадский иммиграционный адвокат. Юлия Алексеева - канадский иммиграционный консультант. Мы записали видео/podcast на важную тему в области канадской иммиграции. В ходе дискуссии обсудили: процесс пересмотра решений в Федеральном суде (judicial review), задержки в рассмотрение и процесс мандамусa, задержки связанные с проверкой госбезопасности - включая действие ст. 34(1), которая играет ключевую роль в этом процессе, backlog по CUAET и судебные процессы связанные с CUAET, которые Лев ведет в Федеральном суде. Видео длинное, но полезное. youtu.be/1Ef7o2Hnpf0
-
✅ 99% зі 100% - українцям🇺🇦 не потрібно проходити повторний медичний огляд для подачі на PR (Permanent Resident), хіба були якісь проблеми з першим медогляд то можуть попросити перездати (наприклад у людини був рак). 🔔 Список акредитованих медичних центрів усіх країн за посиланням - secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Там показує дати зарахування всього.
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en
-
Біо наступного дня після здачі оновилися дати і номер. Бекграунд висів на розгляді, і final decision датується датою коли було background check completed. Подивіться інший трекер. Він зрозуміліший.
-
Ого) я думав це швидше відбувається)
-
Ситуация вообще непонятная. Я подавал и не продлили. Да и вроде нигде не заявляли, что по CUAET продлевать будут
-
Я пів року чекала на вп.
-
Доброї ночі, хтось може під казати, чи можу я поміняти або продовжити свій закордонний паспорт(в мене він дійсний ще 1р і 10місяців)?бо бачив інформацію в інтернеті що паспорт можна міняти коли залишається 2 місяці до кінця його строку дії
-
Я вообще не понимаю.
-
Вау. Они на ваш адрес шлют потом бумажку или нужно прийти лично?
-
Да, с другой стороны многим и продлили
12 Jan 2024, 17:45
78081/431111
2 minutes ago