PR CUAET
-
Дякую за відповідь!)
-
Вітаю. Ділюся своїм досвідом виготовлення двох додаткових паспортів для себе і дитини. Оскільки слоти у Канаді я зловити не змогла, було прийнято рішення летіти у Європу. Я зловила слоти у консульстві Рима. Підготувала всі заяви, копії документів у Канаді. Челендж був із фото 10на15 для дитини, оскільки в місті Вінніпег, де я проживаю, усі ательє робили фото які завгодно, окрім тих, що необхідні. Але я знайшла українку, яка змогла зробити фото дитини за всіма вимогами (у неї своя маленька студія вдома). Приїхавши завчасно, мене майже одразу прийняли. Ставлення було дуже чемним, співробітники у всьому допомогли. Адресу у заяві сказали вказати канадську, а не італійську. Оплатила за паспорти на місці канадською карткою - все швидко і без проблем. Паспортів чекати - 2,5-3 місяці і потім забирати особисто без запису. У мене був старий паспорт з діючою американською візою, його пробили і повернули. У мене був план Б. Якщо б документи не прийняли, то я би їхала до Мілану (3 години від Риму на поїзді) і подавалася би у бусіку ДП «Документ».
-
А в чем там сложности? К чему готовиться?)
-
Привіт, як вийти з такої ситуації? Перетнули кордон в 2021 році в через Латвію, але весь час жили у Франції, оскільки так і не зробили ніяких документів за 1,5 роки, жили нелегалами. Зараз щоб податись на PR, потрібно довідку про не судимість, там де жив більше як пів року. Хтось стикався з такою ситуацією, отримували довідку без проблем?
-
Сдали биометрию 07.02. С тех пор тишина. Может у кого была похожая ситуация? Что посоветуете?
-
Доброго дня! Чи є шанс для дотримання статусу за програмою якщо mother in law та sister in law є ПР та громадянами Канади?
-
Я в листопаді отримала номінацію за 10 годин!!!
-
Почитайте про категорію 2. Чи підпадаєте ви під неї? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html#quebec
-
Підкажіть будь ласка, де дивитися цей трекер? Бо я не можу його знайти!!
-
Здравствуйте.Я работаю dishwasher , может Вы знаете подходит ли эта профессия для AIP,если да,то с чего нужно начинать? Спасибо
-
я так розумію що це родичі чоловіка. Нажаль ні, бо це програма возєднання для українців.
-
Доброго дня. У мене аналогічна ситуація. В обох дітей WP до червня 2024. Можливо є десь інструкція, як податися на дитячі WP та SP? Щиро дякую!
-
Це само собою зрозуміло. Просто автор не надала деталей 🤷🏻♀️Я тому і уточнила чия це mother in law, хто кому ким приходиться.