PR CUAET
-
Це само собою зрозуміло. Просто автор не надала деталей 🤷🏻♀️Я тому і уточнила чия це mother in law, хто кому ким приходиться.
-
99% что нет. Это низкоквалифицтрованная позиция. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/atlantic-immigration/how-to-immigrate/eligibility.html Изучите тут нок С, вряд ли там такое есть
-
Хто може порадити ,моя дитина коли летіла в Канаду летіла по продовжено у закордонному паспорту .Зараз хоче полетіти в Україну щоб зробити новий.Візу їй дали на продовжений паспорт .Дійсна до 2026 .Чи будуть в неї проблеми по поверненню в Канаду на кордоні?
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Тут треба окремо рееструватись ?
-
Це дефолтні статуси.
-
ні. статус зміниться коли паспорт приїде до консульства. (доставлено до установи)
-
У всех свои. Ждет человек аор два месяца, а ему возвращают заявку, потому что чего-то нет, он пишет, звонит, кричит, так у меня это есть в заявке, а ему отвечают упс, сори, ошибочка вышла, видно перепутали с кем-то и по ошибке вернул офицер, подавайте заново и не нервничайте, все ок, но человек снова в конце очереди и уже заново ждет аор уже 1,5 месяца. Это один из примеров.
-
Можно ли жить С PR без УКР паспорта в пределах Канады?
-
Так, це лише опція. Там все інакше видно)
-
Підкажіть будь ласка , це термін дії довідки. Бо іміграційний кажу у укр довідки з консульства немає терміну , якщо не заїджав більше в Україну
-
Биометрию, аор пришел через несколько дней
-
Смотрите ссылку ниже вашего поста. Если ваш муж гражданин Украины, его мама и родная сестра гражданин/ резидент Канады, вы находитесь в Канаде, вы проходите по категории 2, ваши дети до 22 лет с вами как депендент.
-
Ок. Спасибо большое. Хорошего дня.
-
Так тупо уже 4 или п’ятая регистрация, на їх ресурсах. 1 - на візи. 2. На провінційну аплікація . 3. На зняти рестрікшини з WP, то тут хоть кабінет той же для PR аплікації. 4 трекінг статус ….
-
Доброго дня, шукаємо перекладача з польської мови на англійську мову, дякую
-
Добрий день! Цікавить питання, при поновленні ПР картки (після 5 річного терміну) потрібно буде знову подавати всі ті самі документи і проходити такий же процес. Якщо хтось може підсказати як виглядатиме процес якщо прожив певний термін з ПР в Канаді. Дякую 🙏
-
В нас у дитини дія паспорту закінчується у вересні 24року. Вчора 22.02 поїхали і здали документи на другий новий. Старий нам залишили до вересня потім вони його онулюють самі. Новий буде готовий та доставлений у Оттаву лише у травні .
-
В Оттаві в консультві слот поймали, вони там взагалі бувають ? 😂 Чи то по дзвінку якось домовилися? А хто небудь останнім часом оформлював доставку ДХЛ? Говорять немає сенсу :( чи так це та чи оформлення ДХЛ потрібна в момент подачі в консульстві?
-
Дякую відповідь на моє запитання! Це родичі мого чоловіка та він громадянин Індії. Я громадянка України.
12 Jan 2024, 17:45
78181/462021
2 minutes ago