PR CUAET
-
ні. статус зміниться коли паспорт приїде до консульства. (доставлено до установи)
-
У всех свои. Ждет человек аор два месяца, а ему возвращают заявку, потому что чего-то нет, он пишет, звонит, кричит, так у меня это есть в заявке, а ему отвечают упс, сори, ошибочка вышла, видно перепутали с кем-то и по ошибке вернул офицер, подавайте заново и не нервничайте, все ок, но человек снова в конце очереди и уже заново ждет аор уже 1,5 месяца. Это один из примеров.
-
Підкажіть будь ласка , це термін дії довідки. Бо іміграційний кажу у укр довідки з консульства немає терміну , якщо не заїджав більше в Україну
-
Биометрию, аор пришел через несколько дней
-
Ок. Спасибо большое. Хорошего дня.
-
Добрий день! Цікавить питання, при поновленні ПР картки (після 5 річного терміну) потрібно буде знову подавати всі ті самі документи і проходити такий же процес. Якщо хтось може підсказати як виглядатиме процес якщо прожив певний термін з ПР в Канаді. Дякую 🙏
-
-
Дякую відповідь на моє запитання! Це родичі мого чоловіка та він громадянин Індії. Я громадянка України.
-
Як ви той слот піймали
-
Це не термін дії довідки. Це термін дії електронного підпису/ключа того, хто вам її робив Терміну дії немає навіть в витягу з дії в такому випадку.
-
Якщо чесно випадково. Перший раз почала шукати у грудні 23 року. Ніяк. Потім чекали коли пройдуть усі свята. А з 7 січня знову на пошуки. І так до 28 числа. Потім я псіханула і на 2 дні кинула цю маячню. А 30 вересня об 18 -53 зайшла на абум і спіймала на 22 лютого. Ось так.