PR CUAET
-
Так, це лише опція. Там все інакше видно)
-
Підкажіть будь ласка , це термін дії довідки. Бо іміграційний кажу у укр довідки з консульства немає терміну , якщо не заїджав більше в Україну
-
Биометрию, аор пришел через несколько дней
-
Смотрите ссылку ниже вашего поста. Если ваш муж гражданин Украины, его мама и родная сестра гражданин/ резидент Канады, вы находитесь в Канаде, вы проходите по категории 2, ваши дети до 22 лет с вами как депендент.
-
Ок. Спасибо большое. Хорошего дня.
-
Так тупо уже 4 или п’ятая регистрация, на їх ресурсах. 1 - на візи. 2. На провінційну аплікація . 3. На зняти рестрікшини з WP, то тут хоть кабінет той же для PR аплікації. 4 трекінг статус ….
-
Доброго дня, шукаємо перекладача з польської мови на англійську мову, дякую
-
Добрий день! Цікавить питання, при поновленні ПР картки (після 5 річного терміну) потрібно буде знову подавати всі ті самі документи і проходити такий же процес. Якщо хтось може підсказати як виглядатиме процес якщо прожив певний термін з ПР в Канаді. Дякую 🙏
-
В нас у дитини дія паспорту закінчується у вересні 24року. Вчора 22.02 поїхали і здали документи на другий новий. Старий нам залишили до вересня потім вони його онулюють самі. Новий буде готовий та доставлений у Оттаву лише у травні .
-
В Оттаві в консультві слот поймали, вони там взагалі бувають ? 😂 Чи то по дзвінку якось домовилися? А хто небудь останнім часом оформлював доставку ДХЛ? Говорять немає сенсу :( чи так це та чи оформлення ДХЛ потрібна в момент подачі в консульстві?
-
Дякую відповідь на моє запитання! Це родичі мого чоловіка та він громадянин Індії. Я громадянка України.
-
Як ви той слот піймали
-
Значит не имеется. Тогда зачем это озвучивать всем чтобы люди нервничали, кто уже на этапе Порталов. Тон у меня спокойный, как и всегда, а вот ты что-то сразу агрессию включаешь. И почему ты так опасаешься следователей?)
-
Нам дівчина рекомендувала не оформлювати доставку поштою Канада, тому що вони часто гублять листи з паспортами. Казала Монреаль- Оттава це не далеко , приїжджати самім коли буде час. Вони зберігають паспорти 2 роки.
-
Це не термін дії довідки. Це термін дії електронного підпису/ключа того, хто вам її робив Терміну дії немає навіть в витягу з дії в такому випадку.
-
Якщо чесно випадково. Перший раз почала шукати у грудні 23 року. Ніяк. Потім чекали коли пройдуть усі свята. А з 7 січня знову на пошуки. І так до 28 числа. Потім я псіханула і на 2 дні кинула цю маячню. А 30 вересня об 18 -53 зайшла на абум і спіймала на 22 лютого. Ось так.
-
Welcome to Canada 😂
-
Нажаль за такою схемой ця программа не працює.
-
Подалися 11 листопада теж нічого. Один дорослий і 2 дітей
-
Добрый день. Подались 4 ноября и … ничего, совсем. Это нормально? Есть еще такие?
12 Jan 2024, 17:45
78190/462957
4 minutes ago