PR CUAET
-
Edmonton ANNOUNCING FREE INTERMEDIATE ENGLISH COURSES FOR UKRAINIAN NEWCOMERS! Are you looking to enhance your language skills in preparation for the Permanent Residence exam? We thank the Rotary International District 5370 for their generous donation towards our EAL (English as an Additional Language) courses. Their support helps empower the newcomers in our community by enhancing their language skills for better integration in Canadian society and workplaces. This course is intended for people who want to improve their English level skills at an intermediate level of fluency for social and/or academic situations. Please note that once enrolled in the course, the student is committed to attending regularly twice a week. A Certificate of Attendance from MacEwan University will be issued to each student at the end of the course. WHAT IS THE COST? The funding is generously provided by the Rotary Club District 5370, so the course is free for Ukrainians with CUAET visa, but you must commit to attending from beginning to end. HOW DO I ENROLL? Please, sign up by filling out this form forms.gle/xtbKH69fdgHmwQ2H6 Once we receive your form, we will email you to confirm your registration. WHAT IS THE SCHEDULE? We are offering two courses: Course 1 runs from March 18 to June 12 on Mondays and Wednesdays, from 6 pm to 8:30 pm; Course 2 runs from March 19 to June 6, from 6 pm to 8:30 pm. LOCATION: The course is administered through the School of Continuing Education at MacEwan University. The classes will take place in the Allard Hall building, MacEwan University. Ukrainian Canadian Congress - Alberta Provincial Council (UCC-APC) Ukrainian Canadian Social Services - Edmonton ACUA Alberta Council for the Ukrainian Arts Kule Folklore Centre at the U of A Consulate General of Ukraine in Edmonton Rotary International District 5370
-
Доброго дня! Пропоную послуги перекладу документів. Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості в українських,європейських, американських бюро перекладів. Я член Асоціації перекладачів Саскечевану (atisask.ca/directory/yuliia-mykhailenko). Переклади для цілей іміграції виконуються з афідевітом, завіряються нотаріально. Більше інформації про послуги за посиланням Prof-translation.ca. Поставити запитання стосовно перекладу можна через вебформу на сайті, написавши на [email protected] або в особисті повідомлення. Буду рада допомогти!
-
Мені консул теж саме сказав коли я оформлював - що зараз ДХЛ довше за звичайну пошту їде, і немає сенсу. Я буду звичайною доставкою чекати
-
А жених тоже с Украины?
-
Мы в Монреале , Квебек пока тянут, ещё не слышала что кто-то получил AOR
-
Вітаю.Чи потрібно здавати біометрію якщо здавали в Європі в квітні 2022 перед тим як подучили візу до Канади?
-
вписати дитину треба в будь-якому разі, інше питання чи має право вона отримувати PR разом з вами
-
дитина вважається до 22 років
-
Благаю, зверніть увагу! Потрібна допомога.🙏 Я розумiю, що у кожній людині свої проблеми, а тут ще ми звертаємося до всіх,та просимо про допомогу. Зрозуміють не всі,але зрозуміють ті у кого є своя рідна дитина.Як це...коли серце розривається, а ти не знаєш що робити,щоб твоя дитина поскоріше одужала.Дай боже, щоб ви і не знали. Ми дуже вдячна всім людям, хто не залишився байдужим,в таку хвилину, та допоміг.Дякуємо вам!!!Бажаємо вам, щоб на відміну від нас ваш відпочинок був мирним, здоровим і в сімейній атмосфері. Нехай добро повернеться до вас!
-
🙏ДУЖЕ ТЕРМІНОВО !!!🙏 У ЛІКАРНІ ЗУПИНИЛИ ЛІКУВАННЯ! Борг є, коштів на подальше лікування немає. "Ми знаходимося в драматичній ситуації і я вже не знаю, що робити..." " Кліниця в Барселоні, де моя дочка бореться за життя, не буде продовжувати лікування, поки ми не сплатимо непогашені рахунки. 🙏 Давайте всі разом підтримаємо Соломійку та подаруємо шанс на продовження життя! Моя донька більше не отримає опромінення, вони навіть не проведуть їй ще одну хіміотерапію... За першу і зроблену операцію ми поки не сплатили. Вже кілька разів зустрічалися із фінансовим відділом та просили не зупиняти лікування Соломії! Але нічого не вийшло... Ліки закінчилися і ніякої подальшої терапії Моя маленька дівчинка почувається дуже погано. Дивлюся на неї і розумію, що час минає, втрачаємо кожен дорогоцінний день! Від всіх вас, не вимагається багато: посильна сума від кожної доброї серцем людини і повірте, ми зможемо подолати непереборне! Діагноз: Рак. Нейробластома заочеревинного простору, рецидив . Лікування в шпиталі Сан Жуан де Деу, Барселона, Іспанія 《 ДЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ,ЗАЛИШАЮ ПОСИЛАННЯ НА САЙТ ПРО НАДАННЯ ДОПОМОГИ 》 www.siepomaga.pl/zycie-solomii 🙏Для подальшого лікування, нам необхідна сумма 270.000 грн.( це майже 7000 EURO. Залишилося зібрати майже половину. Дякуємо всім, хто долучився до збору.🙏 Реквізити для допомоги Соломії: 💳 5167803288155513 UAH UA533314670000026207507135261 🙏Я прошу всіх, хто читає моє звернення, надати будь-яку підтримку, яку ви можете отримати. Я благаю всіх людей у всьому світі врятувати...🙏