PR CUAET
-
Добрый День нужна консультация по поводу пиара Альберта
-
Бо в нас таке було, все заповнили і тільки через декілька годин зрозумів що забув натиснути там "відправити запит".
-
В мене написано Чекайте відповідь, я вчора відправила
-
Дякую
-
Про всяк випадок зайдіть у персональний кабінет і подивіться чи не забули ви нажати "Відправити запит" чи щось таке.
-
вони вам надішлють форму, яку вам треба буде заповнити і туди вписати цей номер
-
Наступного ж дня.
-
Напишите в личку ,я вам скину книжку с переводом, осталась в телефоне. Ну если вам нужно
-
Вибачаюсь та як швидко вам відповів Апостиль з моменту подачі заявки?
-
А де писали?
-
в цьому і є головне питання) бо деякі по 6-7 місяців чекали, бо тягнули з подачою
-
Проблема только в том, что В Оттаве никогда слотов нет.
-
ну я теж не поспішаю нікуди
-
Дякую вам! Останній раз перевіряла вчора вечором, але зараз зайшла і вже надіслали повідомлення, певно вночі якраз його надіслали:)
-
Свідоцтва про народження будуть потрібні усім для федерального етапу. Ось список документів для номінації www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-express-entry-stream-checklist.pdf#search=lbr%2Daaip%2Dexpress%2Dentry%2Dstream%2Dchecklist%2Epdf
-
вони то всім кажуть) але по факту, то від подачі - до отримання паспорта пройшло місяць з дхл. інші паспорти робив з запасом, тому без дхл)
-
www.alberta.ca/release.cfm?xID=866020462D120-A171-CE85-4BB947B333BF2AB8&fbclid=IwAR0ZSLkwwuJubVX_62ATeM6i3hEBEqds5snNWLNuxjI-dGBLLLZxThg7_-M&fs=e&s=cl
-
Минулого року AAIP писали що на 2024 планується близько 10140 квот
-
можна потім.
-
Дуже дякую за відповідь !
12 Jan 2024, 17:45
78278/466847
about a minute ago