PR CUAET
-
Дужееее дякую!
-
Дякую,зрозумів
-
Я проверяла 10:01- Торонто-не было
-
Немає різниці як ви там жили і під яким статусом, ви можете подати заявку на отримання довідки
-
Кто-то слоты утром ловил? Были где-то?
-
Хелп, загубила посилання на онлайн-зустріч сьогодні з Богданою Ліповік - Степчук на тему отримання PR. Хто має, киньте, будь ласка. Дякую.
-
Звісно PR в пріоритеті, але хіба його можна отримати з поганою роботою?
-
Я не представляю как попасть на номинацию где всего 10 тысяч, из которых всего 5.000 профильных
-
Эх…150 тыс было бы круто. Но это из мира фантастики.
-
Даже 18.000 не поможет вот если бы 150 тысяч тогда да
-
У меня ещё хуже, только в октябре стаж наберется. Если разморозят раньше то я не попаду. Нужно скрестить пальцы, чтобы ее в октябре-ноябре разморозили не раньше
-
Аналогично. 15 приостановили, а муж сдал экзамен 17. Все документы готовы, стаж больше года и вот такая шляпа. Такое разочарование. Так долго шли к этому. Муж почти 2 года окна ставит, и в мороз, и в жару. А теперь что делать 😤
-
Чи потрібно мати український внутрішній паспорт при замовленні закордонного? Дитині 16 років, але внутрішнього паспорта немає.
-
Скажіть будь ласка які умови для отримання пр у атлантичних провінціях, чи реально знайти роботу і за який час? Дуже дякую
-
підкажіть будь ласка за скільки часу Вам видали study permit?
-
@marianna_petrova это явно тролль 🧌
-
Скажуть будь ласка, які умови для подачі у цій провінції?
-
Питання по Rural Renewal Alberta: чи треба прожити і відпрацювати рік у designated community чи як тільки отримав працевлаштування можеш починати процес подачі?
-
Скромнее пожалуйста, давайте летом уж
-
Нет плиззззз. Если летом я то пролечу, ноябрь давайте закажем
12 Jan 2024, 17:45
78314/441538
4 minutes ago