PR CUAET
-
Дякую
-
Ну що вони ще можуть сказати. По факту вимоги - рік, але технічно думаю роки анкету почнуть розглядати то якраз проходить неділя дві. А якщо вже розглядає її офіцер то не дума що він реджектне анкету якщо до року залишатися неділя дві. Ну це моя думка. Хотілось би почути більш практичну інформацію
-
В сервіс Канада. Потрібен запис. Тут на сайті обирайте близькі до себе локації і реєструйтесь на здачу біометріі. ircc.canada.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
-
Не думаю шо так буде…походу те що ми так легко тут опинилися тепер вилазить боком…треба конкурувати зі всіма іншими імігрантами і виживуть найсильніші.
-
Ще скажіть будь ласка,частину B. заповнювати ? Дякую.
-
Вот бы всем по CUAET сделали отдельную программу по автоматическому переходу к ПР)
-
Аааа...ок, а я все жду когда ж со мной свяжется консультант
-
Це я вже оплатила у WES, потім створила профіль у apostille.ua , зі мною звʼязалась консультант пропосила надіслати потрібні документи і заповнити оцю форму.
-
Не потрібно, головне щоб ви по EE набрали мінімум 300 балів - порахуйте. Бо на тек пасвей подаватися потрібно вже після того як подалися на федеральну, якщо там нема 300 то не eligible для teck pathway
-
А что это?? Это на каком этапе?
-
Я зрозуміла, а по іншому ніяк? Я ніби бачила вище хтось за трекінги писав.
-
а так можна було? 🫣
-
Будем молиться, чтобы все получили
-
Заказывать ATIP notes за 5 долларов раз в месяц. Если подали онлайн, а не бумажным письмом, то только тае
-
Ну у усіх на пермітами пише - you must leave Canada і дата. Тому важко ставити притензії до Канади…
-
Чула, що при подачі декларації про доходи можна також надати квитанції про проходження медогляду (який ми всі проходили). Які ще документи про витрати рекомендується надати?
-
Конкурировать то проще уже. Часто те кто без опыта я видел лучше работает и часто они вытесняют тех "опытных" старые кадры, потому что те кто newcomers согласны пахать хорошо за минимальную з/п
-
Доброго дня всім! Підкажіть, як я можу відслідкувати свою заявку на гуманітарну програму? Здала біометрію.. але це ніде не видно! Намагалась добавити свою заявку до IRCC кабінету, але гуманітарної програми там немає! Дякую
-
Под тем или иным соусом, рано или поздно все будет
-
По гуманитарным основаниям всем все дадут рано или поздно. Вы реально думаете, что Канада заставит всех стариков и матерей одиночек набирать баллы или уезжать?
12 Jan 2024, 17:45
78373/474652
4 days ago