PR CUAET
-
EЕ можете, думаю навіть рік зарахує вже. Ну і якщо у вас є досвід роьоти в тому ж нок, то вам не треба року. Єдине, що по ЕЕ якщо року нема то грошв треба і англійська 7 , а з роком 5.
-
не обовʼязково, але це затягне процес видачі дуже сильно
-
Ну звичайно всі імміграційні програми відкриті, тому і кажу шо виживуть найсильніші
-
так
-
Привет, обязательно повный вытяг з дії?
-
И это никак вас не запрещает получать новые документы по тем или иным основаниям
-
@OstapBosak підкажіть що це за документ? Може це вже пр близько?
-
І мені таке прийшло, невже знову всі документи надсилати? Хто знає що це за етап?
-
За вимогами fsw, тобто коли нема року, потрібно при подачі документів на федеральний рівень, показати, що у вас є на рахунку кошти, на сімю з 3 чоловік це 21 тисяча
-
в кабинете апд. еще что-то в почте, читаю
-
Грошiв треба? що ви маєте на увазі, будь ласка
-
Было бы хорошо, что бы номинировали тех кто согласен больше налоги платить, таким образом, провинция бы за счёт большого потока могла бы получить больше прибыли
-
Спасибо. Только чеклист если правильно помню. Впрочем, документы подтверждающие родство были в профиле спонсора.
-
Поздравляю вас! Ну и традиционный вопрос: от спонсора подавали только декларацию или еще дополнительные документы не из чеклиста?
-
Розуміємо звісно. Але зловити дату на новий паспорт майже нереально а після закону не видавати чоловікам паспорти вже не знаєш як далі буде
-
вже декілька разів зустрічала, що електронну декларацію не прийняли, а в мене саме така і фізичну змоги не буде переробити(
-
А сезонах фулл тайм підійде? Чи тільки постійна потрібна? І потрібен буде Джобс офер що зараз працюєш?
-
Тоже интересует этот вопрос, сыну летом исполняется 14 лет, загран действителен до 01.25, соответственно, сделать новый нам не смогут после 14 лет так как у него нет обычного паспорта? А лететь делать обычный паспорт в Европу не получится, так как у заграна будет меньше 6 месяцев до окончания
-
Канада не заставить, всі самі поїдуть коли закінчаться документи, бо без права на роботу і без медицини тут нема що робити, це стосується тих хто не знайде можливості податися на шось інше після куает.
-
Привіт всім 👋 Заповнював форму по кліматичним виплатам десь на новий рік, сьогодні поштою прислали Revenue по T5 формі на 860 cad. Підкажіть чи треба якось реагувати на цей statement?
12 Jan 2024, 17:45
78400/462070
2 minutes ago