PR CUAET
-
Значить це просто автоматика і вони ще раз нагадали, які доки є обов’язковими. Але ж ми їх і так всі вже подали
-
тому тут неважливо чи спроможні ви батьків забезпечувати чи ні
-
Це сказано на сайті програми
-
Через несколько месяцев после этого письма приходил еще запрос по Military Service.
-
Это самый интересный вопрос в данной ситуации. Мы финансово себя обеспечиваем и тогда ответить было легко. А что делать сейчас с родителями пенсионерами, ума не приложу..
-
А у вас окремо були якісь запити? Крім цього листа. Він дійсно, як автоматичний
-
Можно же закрытую рабочую открыть
-
Треба відповісти сюди і вказати, які документи є в аплікації, якщо вони всі були подані. Вони це все бачать. Я це так розумію. Завантажувати документи в лист виглядає дивним.
-
У нас в апликации главный (и единственный ) апликант, школьница 16 лет, без родителей Надеюсь не нужно будет на работу отправлять….
-
Вы финансово себя могли обеспечить? Что Вы отвечали про финансовую ситуацию?
-
Ми та спроможні батьків забезпечувати. Тут питання у листі, чи вони спроможні сами себе забезпечувати. В любому випадку, той лінк на полісі важливий, дякую!
-
А коли ви подалися і коли здали біометрику нагадайте будь ласка
-
Чи подавали ви підтвердження рівня мови та довідки про не судимість?
-
Там, як і написано в рамці. 👍🏻
-
А можно взять Слот на нотариальную услугу или любую другую, а прийти подаваться на новый паспорт?
-
Так. Тому і треба відповідати, що ці доки заатачени у аплікацію.
-
Можливо Остап підкаже, що значить цей лист і що з ним робити
-
Привіт всім:) Підкажіть будь ласка, як це працює, якщо заявки на продовження WP потрібно подати до 31 березня, а в мене паспорт до 2026 року, чи мені продовжать WP?
-
Будь ласка, дайте знати, яку вам відповідь дадуть. У нас така ж ситуація по медекзамену. І я дуже хвилююсь. Вже в голові продумую пояснювальні листи. Але хтозна, що з цим робити і як правильно
-
Я как ПР получу, то поеду туда месяца на три, не представляешь как я скучаю
12 Jan 2024, 17:45
78477/453343
5 minutes ago