PR CUAET
-
Підкажіть, а о котрій ви заходили? Бо заходила вчора буквально кожну годину я нічого не було - ні Торонто, ні Едмонтон, ні Оттава
-
Так, я про цей єтап і кажу, там можна подивитися що вони дозапитують і там дуже серйозний пакет документів, компанії не хочуть це показувати податковій) і там написано можливий дозапит але це означає 100%
-
Єдине що я так зрозуміла данні не встигли у консула обновитися і мого імені на запису не було. Але пропустили бо було підтвердження з Є-Черги
-
Наразі складно передбачити «період можливого падіння». Бо реструктуризація ЕЕ була анонсована в травні 2023 і починаючи з липня 2023 бал почав поступово повсти вверх перевищуючи 500 Саме тоді більшість категорій і почала «розігруватися». Цьогоріч план з категоріями незмінний тож 🤷♀️
-
В Оттаві здивувались чому я аж з Едмонтона прилетіла 😅 але сказала що в них взагалі нема сортів зараз
-
По часу доречі консули завантажені. Я зайшла на 15 хв пізніше і лише через півгодини вийшла
-
Ще консул порадив таки вживу забрати паспорт, але вже настільки рвати жила не треба буде
-
Дякую
-
Я думаю нам всем рано или поздно повезет. Ваш случай вселяет надежда
-
Єдине що ну прям дуже дорога спонтанна поїздка 😅
-
Я до того як спіймала вже думала летіти в Україну. Але рада що ось так
-
На ее можно, тільки якщо прийде ita то сабмітити можна лише коли буде повний рік і в реф летері має бути дата відповідна
-
Подождём, может Остап прокомментирует эти новые письма после reason for... надо ли готовить все, что не подали в оригинальной апликации. Кто-то писал что для положительно решения хватит одной декларации😳 походу это не так.
-
Но сегодня они, конечно, не откроют в это время. Я начинаю верить в судьбу, мое время ещё не настало.
-
В кабінеті. Так, це медицина, яку здавали по приїзді в Канаду.
-
По будильникам на різні години і просто заходити коли є час
-
Я думаю, що спробувати варто, а далі як буде 🤷🏻♀️
-
Шановні дуже добре що ви є і помагайте. Як зловити слойт
-
Ну так, по кожному пункту написати
-
Можливо комусь буде корисною ця інформація. В консульстві в Оттаві вже зʼявився чоловік у військовій формі, що викликає чоловіків і хоче отримати персональну інформацію.
12 Jan 2024, 17:45
78532/440731
less than a minute ago