PR CUAET
-
Жесть, це всім таке роблять? Цікаво, а що робити, якщо є заплановані поїздки в інші країни поки чекатиму на новий паспорт?
-
Добрий день. Підкажіть, чи правильно я зрозуміла, прийшов лист на email (PR конфірмейшен) потрібно вказати всі дані, які там питають й відповісти на лист? це щоб вони створили Портал 1 ?
-
Так дивно. Мені ще здається що перший етап - eligibility робив один офіс і потім передають на наступний етап до іншого. У вас же інший офіцер тепер у листі? Ніж той що у reason for decision
-
У ньому зробили дірки, подорожувати як з основним не можна, але якщо віза у штати, то вона ще вважається діючою.
-
Норм. Я раніше, ніж рік і не сподівалася. Нам головне до квітня 25 року
-
Ну то інша програма, інші документи. Тут спеціальна поліси. Побачимо як то кажуть. І так в 2022 українці по гуманітарці за пару місяців отримували
-
Так, у 2022 році народ за 3-5 місяців отримував
-
Загалом пишуть, що може бути менше, а може бути до трьох років
-
Він там і був. Інфу давати не можуть зобовʼязати.
-
Чи хтось подавався на паспорт в Хьюстоні?
-
Тоді с датами зовсім не зрозуміло 🤷🏻♀️
-
Ні, такий же номер
-
Таке питання, якщо я зловила слот на паспорт дитині, але поїде у консульство батько, то йому не відмовлять хоч??
-
так сидів, нероба який чаї ганяв) видно що вислали типу охоронцем, а по факту ...
-
з Польщі 1,5 місяці чекала
-
якщо то приймуть, то воно стартане десь квітень-травень, і якось тупо вимагати те, що в людини не можу бути, і головне що то дасть. але собі під шумок другий паспорт подав, слот був, то дозволили два зробити
-
може з РАГСу людина)
-
Ну закон приймуть тоді подивимлсь. Нема закону йде нафіг
-
Доброго дня, якщо я у Канаді працюю бухгалтером (тільки перші 2 місяці пропрацювала у Тім Хортонсі), і в Україні працювала все життя фінансовим менеджером (якщо дивитись по обов'язкам-такі самі), чи можу я на номінації вказати що маю 5 років досвіду з 5?(референт листи є з Українських компаній)
-
Я трьома айфонами пробувала, а от андроїд самсунг зчитав з першого разу
12 Jan 2024, 17:45
78575/440739
2 minutes ago