PR CUAET
-
Ну закон приймуть тоді подивимлсь. Нема закону йде нафіг
-
Доброго дня, якщо я у Канаді працюю бухгалтером (тільки перші 2 місяці пропрацювала у Тім Хортонсі), і в Україні працювала все життя фінансовим менеджером (якщо дивитись по обов'язкам-такі самі), чи можу я на номінації вказати що маю 5 років досвіду з 5?(референт листи є з Українських компаній)
-
Хто такий не відповів, але сказав що десь через місяць буде усіх реєструвати
-
Ну мне сказали мы тебе вче сделаем и лмае если что
-
Подати на новий паспорт ?
-
Що робити як не можна зареєструватися на зустріч в консульство України в Торонто???
-
якщо ти потрібен роботодавцю і він захоче з цим возитися. Їм простіше звільнити і найняти іншого. Виключенням є - якщо ти супер спеціаліст
-
так
-
Паспорт зробили новий. Потім подались на нову візу і на візітор рекордс. Як прийшов рекордс подалися на хелс кард
-
Всім доброго дня. Маю питання може хто зможе допомогти інформацією. Подавався по програмі CUAET. Пройшов всі провірки здав біометрію. Вкрали телефон де були всі паролі та вхід до кaбінету IRCC. Вдалося відновити вхід в кабінет так як знайшли телефон,але потрібно було подати паспорт на вклейку візи ще в жовтні. Чи можу я якось відновити статус,або вклеїти візу по старій заявці? І чи можна це наприклад зробити в Берліні,якщо біометрію здавав в Варшаві Дякую
-
Люди писали що в Вашингтоні ніби прийняли докі але фіг знає чи в Хьюстоні приймуть, бо там слоти вже місяць висять і ніхто не бере
-
По факту це не дженерал вибірки, а округлені РНР. Виглядає що вони згрібають людей з найвищими балами, а далі по категоріям.
-
Влад, мы тоже получили такое же письмо (We are pleased to inform you that you meet the conditions (eligibility requirements) for the public policy). В секьюр аккаунте месседж обозначен как Eligibility Passed. В нем спросили о медицине, криминале, оплате 515 дол. и указали имейл, куда нужно подать инфу (дали 30 дней). Мы все это подавали в апликации. Вопрос - отвечаем с пояснениями и еще раз прикрепленными документами? Ваши действия, плиз
-
Здравствуйте! Возможно глупый вопрос, но все же. Мама получила расширенный ворк пермит в марте прошлого года, он действителен до сентября 2025. Вопрос в том что можно ли подать еще раз с надеждой что его продлят? Или нужно будет ближе к окончанию его подаваться на продление? Возможно кто то уже сталкивался с таким . Заранее благодарю за ответ!
-
Всім доброго дня. Маю питання може хто зможе допомогти інформацією. Подавався по програмі CUAET. Пройшов всі провірки здав біометрію. Вкрали телефон де були всі паролі та вхід до кaбінету IRCC. Вдалося відновити вхід в кабінет так як знайшли телефон,але потрібно було подати паспорт на вклейку візи ще в жовтні. Чи можу я якось відновити статус,або вклеїти візу по старій заявці? І чи можна це наприклад зробити в Берліні,якщо біометрію здавав в Варшаві Дякую