PR CUAET
-
Дякую вам за відповідь і прояснення. Думаю також додати letter of explanation с пояснення моєї ситуації до заявки щоб офіцер зрозумів все що і як.
-
Добрий день, а може хтось скинути в особисті чи тут приклад/шаблон документу де треба розписати роботу за 10 років (ту що не влізла у форму заявки) ? 🙏
-
Поделитесь потом если сможете что вы укажете в письме по поводу медицины. Что уже прошли и засчитано. Думаю многим пригодится. Спасибо заранее
-
5го січня відправляла, отримала вчора
-
Вибачте а коли відправляли?
-
Да, указана дата 12.01.24
-
А у вас медицина в аккаунте принята?
-
Я тоже так знаю, вопрос что написано - continuously or intermittently. Надеюсь они не считают туризм периодической жизнью в другой стране.
-
Хто робить переклад довідки, щоб було завірено, мені потрібно дати на роботі
-
я перечитаю на выходных, оно не выглядит как что-то применимое в этом случае. Обычно они указывают "у вас есть 30 дней" для тех случаев где они ждут наших действий. пс: это мой неконсультантский опыт
-
Вітаю. Таке питання-хочу відправити на евалюацію диплом в МІФІ, але адреса куди направляти на сайті одна, а в самій заявці А-0361-FO інша..так куди направляти може зтось знає? Дякую!
-
Согласен, что могут быть особые случае. И при этом в большинстве они должны были приехать по CUAET если им что-то угрожало. И это же условие для этой программы.
-
Скажіть будь ласка чи буде рахуватись робота light duty cleaner в звичайній компанії по прибиранню?
-
То до банка питання
-
Всім привіт ще раз Заповнюю форму IMM 5669 Тут стосовно батьків Я трохи не розумію зараз Цю інформацію мені треба надавати українською або англійською?
-
Викликає звідки? Яку саме інформацію? Ми вчора були в консульстві Оттави о 10:00, там його не було. Знаю він виходить «розштовхувати» чергу під час годин подачі доків на довідку про несудимість
-
В том то и дело, что в письме упомянули 30 дней
-
Частных случаев очень много. Жизнь она непредсказуемая штука. Но в данной программе нет требования приехать по CUEAT. Только основному апликанту иметь легальный статус в Канаде на момент подачи
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, куди оплатити 30 злот для довідки з Польщі
-
якщо в туристичних цілях були закордоном безперервно 6 місяців або більше, то рахується
12 Jan 2024, 17:45
78660/430124
3 minutes ago