PR CUAET
-
Хз. Нічого не сказав, не представився, хто він такий не пояснив
-
Може це він їх приймав вже по запису? Чи просто так? Він не сказав для чого йому це?
-
Сьогодні о 9 теж не було, а от о 11 прийшов чоловік у формі туди де люди чекають на свій час і почав називати прізвища чоловіків, що мають пройти з ним… там в кабінеті просив надати йому документи, адресу де проживаєш.
-
Це здається відпрацювати треба пів року
-
В Україні як ФОП прицював і тут більше половини року за контрактом. Там вказано, що має бути фулл тайм.
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка. Я тут рахую бали, є можливість по СЕС податися пізніше. Вказую рік канадського досвіду, англ. 8 проставляю (CELPIP), є вища освіта бакалавра. Вік - 37 років. І всього навсього получається 333 бали. Чогось дуже мало, як на мене. Я щось неправильно рахую, чи може бути так?
-
Не має різниці. В нас був 2 місячної давності на день подання аплікації. Але напевно бажано не старше 6 місяців, щоб не були додаткових запитів його на етапі розгляду.
-
Зайдіть,там написано що ваш логін це номер телефону,треба змінити на новий поточний та підтвердити PIN
-
Спробуйте: Меню-Безпека-зміна логіна
-
Не знаю можна так чи ні,бо Остап казав що робить таблицю.А там вже все є,тож спробувала так
-
Я роздрукувала сторінку з таблицею з форми,вирізали табличку та наклеїла на білий аркуш.Відсканувала,зробила Pdf і додала до доп.документів.В мене не влізла одна работа.