PR CUAET
-
В мого сина подібна ситуація, йому 16 років зараз, id та паспорт закінчуються майже одночасно. То я так розумію, треба встигнути зробити паспорт на 10 років до закінчення ID. Бо тут то ми не внутрішніх паспортах, головне щоб закордонний був актуальний.
-
Але рік досвіду є, то коли нема там суттєвий буст на 9999
-
Так это само собой разумеющееся. На сайте написано про это.
-
Для різних програм різні вимоги. І для кожної програми є чек-лист, які документи і який переклад потребен
-
@OstapBosak
-
А де ви працюєте ?
-
Кто в курсе можно ли пересдать CELPIP для иммиграции, а также где получать результат теста?
-
Слоти в 19:00?
-
Дякую
-
А кто его знает
-
Я робила скани. У людини диплому немає,а є лише атестат. Тому така відповідь. Дехто вважає що якщо є диплом то відповідно і школу закінчили. Маєте зробити еввлюацію диплому (або атестату якщо немає диплому)
-
Тиждень назад летіли знайомі. В Торонто і ворк перміт, і сім карту, і навіть сін номер зробили. Торонто був першим аеропортом, але не кінцевим.
-
Так теж можна.
-
Cec мабуть. Пишуть середній термін 5 місяців, мене обробили за 4. В fsw середній 6
-
Навіть, якщо ви спочатку зробите новий внутрішній паспорт (ID-картку), а потім із ним підете робити закордонний, то закордонний вже буде мати довший термін дії. Бо на нього ви подалися трохи пізніше, а терміни дії обох документів однакові (4 роки для людей до 16 років, 10 років - для людей з 16 років). Тож термін закордонного паспорту не прив'язаний до терміну внутрішнього паспорта.
-
А можливо зробити ID Картку в консульстві?
-
Ні. Лише в Україні, або за кордоном в ДП Документ (вони є в деяких країнах Європи і в Туреччині)
-
Там де other. Ну і в самій формі хоча б кооротко самаризувати те що питають
-
І навіть громадянство через 50 років можуть забрати. Навіть у дітей народжених в Канаді (Vavilov Case)
-
По цій програмі середні терміни від 2ох років. Те що Українці часто проскакують швидко, на жаль не показник.
12 Jan 2024, 17:45
78777/446334
13 minutes ago