PR CUAET
-
Чи необхідний апостиль на довідках про несудимість, що витребуються за дорученням з України в районному відділенні (варіант отримання довідки з інструкції IRCC)? В вимогах на сайті така вимога не згадується. При подачі пропонують зробити апостиль, але то додатковий час і кошти. Чи достатньо буде зробити переклад в сертифікованого перекладача ?
-
так, з Німеччини теж потрібно. можна отримати в Німецькому консульстві в Канаді
-
-
Отримали в Жешуві в окружному суді довідки протягом години. Я для себе особисто та для чоловіка - з його письмовим дорученням, завіреним лише його підписом. Це варіант «w punkcie informacijnym”. Якщо замовляєте довідку для родича- безкоштовно, якщо доручення на когось не з родини начебто передбачено додаткову оплату. Прикріплюю форму доручення.
-
Підкажіть будь ласка хтось брав довідку про несудимість з Латвії
-
Вітаю підскажіть будь ласка чи витяг з дії про не судимість підходить для подачі на піар?
-
Єдине, на що варто звернути увагу, то термін дії довідки, отриманої до виїзду з Польщі буде обмеженим (треба шукати який саме буде термін дії, здається 6 місяців), а якщо хтось візьме за дорученням після виїзду і перешле - довідка буде дійсна безтерміново чи до наступного вʼїзду щонайменше. Це моє особисте розуміння, я не консультант.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста я отправила full аппликацию на номинацию провинции и уже 2 недели она в статусе получено, но подтверждения что принято нет, хотя я знаю что людям приходит статус принято за несколько дней и номер файла и подтверждение на email, может что с аппликацией не так, как это у них уточнить.
-
Добрий день, можливо хтось здавав в Оаквіллі медогляд, не підскажете за скільки і в кого саме, бо на сайті показує три різні локації
-
Так ,після витягу завірте консулом
-
Напишіть їм в чат Я змінила на канадський без проблем. Вони запитали просто зробити фото з документами для ідентифікації і вже як рік без проблем користуюсь