PR CUAET
-
Єдине, на що варто звернути увагу, то термін дії довідки, отриманої до виїзду з Польщі буде обмеженим (треба шукати який саме буде термін дії, здається 6 місяців), а якщо хтось візьме за дорученням після виїзду і перешле - довідка буде дійсна безтерміново чи до наступного вʼїзду щонайменше. Це моє особисте розуміння, я не консультант.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста я отправила full аппликацию на номинацию провинции и уже 2 недели она в статусе получено, но подтверждения что принято нет, хотя я знаю что людям приходит статус принято за несколько дней и номер файла и подтверждение на email, может что с аппликацией не так, как это у них уточнить.
-
Добрий день, можливо хтось здавав в Оаквіллі медогляд, не підскажете за скільки і в кого саме, бо на сайті показує три різні локації
-
Так ,після витягу завірте консулом
-
Напишіть їм в чат Я змінила на канадський без проблем. Вони запитали просто зробити фото з документами для ідентифікації і вже як рік без проблем користуюсь
-
Да момент скользкий. У меня чуть меньше 6 месяцев, кусочками, в течении 1,5 года. Без всяких статусов. Приехала, уехала. Взять справку просто и быстро, но дорого для того чтобы брать просто на всякий случай. Уже если запросят, никуда не деться. Будем посмотреть.
-
24 лютого 2024 р. - трагічна річниця початку російського наступу на Україну. А вже 25 лютого (неділя) о 4 годині пополудні в Пластовій домівці ім. Гуцуляків (516 The Kingsway, Etobiсоkе) відбудеться важлива театральна подія, кошти від квитків на яку будуть передані на потреби ЗСУ (вартість квитка 25 дол. – дорослі, 15 дол. – пенсіонери та студенти). Так український драматичний театр «Заграва» представить глядачам української громади Торонто театральне дійство під назвою «В руках у наших доля України» у двох картинах: • «Мазепа» Галини Запорожченко, • «Незламна Калина» (про війну в Україні сьогодні). (Режисер-постановник - Йосип Терлецький, заслужений працівник культури України, Режисер - Лідія Семесюк, помічник режисера Ольга Банитюк) Всі, кому не байдужа доля України – приходьте: 25 лютого 2024 р. (неділя), 4 година (516 The Kingsway, Etobiсоkе). Разом ми сильніші, перемогти можна тільки разом! 24 лютого 2024 р. акції підтримки України пройдуть по всьому світу. Неймовірно важливою стане і акція Stand with Ukraine («Підтримай Україну»), організована Конгресом українців Канади (відділ Торонто), яка відбудеться о 3 годині 24 лютого 2024 р. (субота) в Nathan Phillips Square.
-
А ще як правило, в кого були поїздки за кордон.