PR CUAET
-
Можливо погіршилось , в мене немає статистики , щоб впевнитися в цьому. А віддаватися емоціям не дуже хочу
-
Я лічно знаю людей, які усю цю програму від номінації до картки пройшли за 5 місяців і не одну сімʼю , але вони приїхали першими і подавали на початку 2023 року, деякі раніше, бо був стаж із інших країн . А зараз все повернули, як було раніше 22 місяці. Коло 6 місяців номінація, все інше федеральний рівень. По Атлантиці теж все погіршилось
-
Мої подалися в середині січня цього року , та за тиждень дали. Програма Occupation in Demand. Я через місяць буду подаватися.
-
Тут інша провінція. Ще теж не чула, щоб хтось чекав 22 місяці, але це майже два роки, тобто вони зможуть про це сказати тільки через рік😱
-
В Торонто те ж саме (я не з Торонто, Але процедура отриманння довідки в Торонто не відрізняється від процедури її отримання в Едмонтоні, вартість теж однакова)
-
Я це розумію, але в мене є інформація, що цю форму треба підписати і без неї повертають заявку🤷♀
-
Хто небудь відправляв додатково документи через онлайн форму? Підкажіть що обирати
-
Запропонують де це економічно вигідно
-
Тут, на офіційному сайті, ви можете ознайомитися з усіма можливими програмами для імміграції. Оберіть ту, що вам найбільше підходить
-
Immigrate to Canada - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html
-
У мене в RBC, я тут рік, прислали повідомлення, що буду з нового року платити
-
На ваше питання нема єдиної відповіді. Усе залежить від ваших вихідних даних.
-
БМО раніше 2 роки давало, це найдовше що зустрічала на літо 2022
-
Да, поняла. Добавили вторую часть паспорта так как у нас он весь заполнен и в один документ не влазит.. дальше будем через форму 👌🙏
-
Ну це вже прям крайні крайнощі. Розгляньте атлантичні провінції вони спраглі в цьому плані
-
В TD Bank 1 рік безкоштовно, а далі безкоштовно за умови певної суми на рахунку (3000 та 4000 тис - залежно від типу поточного рахунку)
-
Подскажите пожалуйста как подгружали документы в Апостиль? Постоянно висит в личном кабинете, что не закончена заявка. Не пойму в чём дело ( Уже по разному пробовала . И фото и пдф....
-
Теж був би чудовий варіант. Я би й туди поїхала працювати, якби це дало високі шанси отримати ПР. Думаю, багато українців теж.
-
Туди достатньо сходити один раз.
-
я всегда указывал максимальную какую у них там можно выбрать, было ок
12 Jan 2024, 17:45
79128/433027
5 minutes ago