PR CUAET
-
Освіта може бути не по тій галузі, будь яка підійде
-
Стосовно того листа з переліком документів, який ми отримали вчора, ми відповіли тезисно по кожному. Більшість з них це було те, що документ завантажено в аплікацію і дату сабміту. По мілітарі форм - Написали LOE і прикріпили військовий квиток з перекладом. Сподіваюсь, тепер дозвпиту не буде.
-
Не секрет. У військовому квитку вказано, що військову службу не походив.
-
Дякую за пораду!
-
@OstapBosak вот мы тут сидим в ожидании и гадаем хватит не хватит...может Вы подскажете какая самая быстротечная программа была? Ну в смысле что вот ее открыли и оппа через три дня лимит вышел и закрыли... Было такое? Или все же дают месяц, три шесть на раскачку??
-
Доброго дня, вибачте але, хочу уточнити, я на разі ще не подаюся на PR, сподіваюся , що буду… прийде час. Але, питання в тому, що в Україні у мене донька старша їй буде в травні 23( я не впевнена, що вже в цей час подаватимусь) , я маю подати усю інформацію про ню, її документи? ( Вона візи не робила ), завчасно дякую
-
Бс это на крайняк, ждем программу, а там будет видно ))едик наш дом родной
-
Не секрет, що багато чоловіків в Україні не проходили військову службу в мирний час. Так, як не походив, то мілітарі форм заповнити не можна. Тому краще підготувати LOE з поясненням, щоб у офіцерів не виникало зайвих запитань
-
Ну не можуть IRCC так, щоб не заплутати людей. Той лист більше зараз питань викликав, ніж потрібно. Тепер всі мають спамити на мейл у листі щось типу "я все здав/подав, відчепіться і пр давайте бігом". Хтось той мейл має дивитись, читати, час витречати... IRCC в своєму стилі: собі та нам роботу на рівному місці придумали. Нам, напевно, щоб програма легкою не здавалась? А от їм то навіщо, та лишня робота?
-
Загалом канадійці зберігають усі чеки протягом 7 чи 10 років, не пам’ятаю точно. Це якщо вас раптом захоче перевірити cra. Чи можна виписки, краще чи пошукати на їх сайті чи проконсультуватися з бухгалтером.