PR CUAET
-
Дякую за пораду!
-
@OstapBosak вот мы тут сидим в ожидании и гадаем хватит не хватит...может Вы подскажете какая самая быстротечная программа была? Ну в смысле что вот ее открыли и оппа через три дня лимит вышел и закрыли... Было такое? Или все же дают месяц, три шесть на раскачку??
-
Доброго дня, вибачте але, хочу уточнити, я на разі ще не подаюся на PR, сподіваюся , що буду… прийде час. Але, питання в тому, що в Україні у мене донька старша їй буде в травні 23( я не впевнена, що вже в цей час подаватимусь) , я маю подати усю інформацію про ню, її документи? ( Вона візи не робила ), завчасно дякую
-
Бс это на крайняк, ждем программу, а там будет видно ))едик наш дом родной
-
Не секрет, що багато чоловіків в Україні не проходили військову службу в мирний час. Так, як не походив, то мілітарі форм заповнити не можна. Тому краще підготувати LOE з поясненням, щоб у офіцерів не виникало зайвих запитань
-
Ну не можуть IRCC так, щоб не заплутати людей. Той лист більше зараз питань викликав, ніж потрібно. Тепер всі мають спамити на мейл у листі щось типу "я все здав/подав, відчепіться і пр давайте бігом". Хтось той мейл має дивитись, читати, час витречати... IRCC в своєму стилі: собі та нам роботу на рівному місці придумали. Нам, напевно, щоб програма легкою не здавалась? А от їм то навіщо, та лишня робота?
-
Загалом канадійці зберігають усі чеки протягом 7 чи 10 років, не пам’ятаю точно. Це якщо вас раптом захоче перевірити cra. Чи можна виписки, краще чи пошукати на їх сайті чи проконсультуватися з бухгалтером.
-
Ось тут є повний список по медичних процедурах www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/deductions-credits-expenses/lines-33099-33199-eligible-medical-expenses-you-claim-on-your-tax-return.html Написано, що для суто косметичних цілей, не можна. Тому орієнтуйтеся на свою ситуацію
-
Типу того. Ми розписали, чому саме не проходив. Тоді був призов з 18 до 25 років. Спочатку його не призивали через навчання в інституті, потім відстрочка через маленьку дитину до 3 років. Далі йому стукнуло 25 і все, ніхто не призивав вже на строкову службу. Зараз він взагалі не підлягає призову, як багатодітний, тому його й випустили з країни.
-
Добрый день. Така ситуація: дитині 14 років і хоче підробляти на канікулах, має VR. Як можна отримати дозвіл на роботу? Може хтось зіштовхувався з цим і має досвід.
-
Дякую за коментар 🙏 Я маю на увазі, наприклад carpenters, plumbers, electricians etc - регулюються в Альберті і якщо людина як мінімум не apprentice то не може подаватись на АОС по таких професіях і люди скоріш за все подаються по 75110 construction workers. Я працюю на будівництві і виконую обовʼязки обох ноків. І от питання чи можу я подаватись по 73100? Чи ні і можу подаватись тільки по 75110? Якщо можна по 73100, то це зовсім інше, там teer 3 і це означає що можна іти на федеральні програми відразу. Ще раз дякую за пораду ☀️
-
То стандартний лист але ж ми маємо на нього відповісти. Проігнорувати не в наших інтересах.
-
Що Ви маєте на увазі? В Україні це був статус, присвоєний спеціальною комісією, в Польщі це були офіційні організації, які працювали від ООН. Звертаєтеся згідно з напрямком Вашої проблеми.