PR CUAET
-
я і не хочу як apprentice подаватись. Питання взагалі в іншому. Чи можна по ноку 73100 подаватись без закінчення trade school, у мене є тільки досвід
-
В приват скину
-
Можна якесь посилання хто це і як знайти?
-
Поделитесь пожалуйста впечатлениями и советами 🙏
-
Сегодня в Торонто не было слотов ?
-
А в Канаду ее как отправляли?
-
Вітаю шановна група. Хто знає, як получити довідку громадянам з Криму. Якщо Дії немає.
-
Доплатити тра буде хібащо апостилю за переклад другого диплому, якщо він лише українською.
-
Доброго вечора,,можете і мені в прива написати з Анну Люклян.Дякую.
-
Вони зроблять те що ви їм дасте і все. Якщо ви додасте бакалавра до спеціаліста (в одну заявку) то ціна у вес буде та сама, але оцінять всі предмети.
-
Добрый вечер, подавался на справку в Торонто, как узнать что она готова?
-
Звичайно як по інструкції. Поштою міжнародне відправлення в конверті з трекер номером.
-
Так вот по закону, офицер решает или после 31 все каюк. Просто меня тут напугали, что если не успел до 31 то все мол бесполезно подавать. Но тем не менее я нигде не нашел инфы что это так.
-
Дякую. А якщо йти на федералку відразу?
-
Дякую, тобто все буде залежати тільки від офіцера
-
73100, як і 72310 не потребує обов’язкової сертифікації в Альберті.
-
Якщо ваш роботодавець визнає вас кваліфікованим працівником, то цього достатньо, щоб працювати і відповідно ви можете подаватись на пр
-
Нащо ці фейки сюди тягнути? Ці документи запитували завжди у певних категорій, cuaet тут ні до чого, українці тут ні до чого. Тобто нічого не змінилось
-
Дякую дуже
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-open-work-permit.html
12 Jan 2024, 17:45
79376/467675
3 minutes ago