PR CUAET
-
Вони зроблять те що ви їм дасте і все. Якщо ви додасте бакалавра до спеціаліста (в одну заявку) то ціна у вес буде та сама, але оцінять всі предмети.
-
Добрый вечер, подавался на справку в Торонто, как узнать что она готова?
-
Звичайно як по інструкції. Поштою міжнародне відправлення в конверті з трекер номером.
-
Так вот по закону, офицер решает или после 31 все каюк. Просто меня тут напугали, что если не успел до 31 то все мол бесполезно подавать. Но тем не менее я нигде не нашел инфы что это так.
-
Дякую. А якщо йти на федералку відразу?
-
Дякую, тобто все буде залежати тільки від офіцера
-
73100, як і 72310 не потребує обов’язкової сертифікації в Альберті.
-
Якщо ваш роботодавець визнає вас кваліфікованим працівником, то цього достатньо, щоб працювати і відповідно ви можете подаватись на пр
-
Нащо ці фейки сюди тягнути? Ці документи запитували завжди у певних категорій, cuaet тут ні до чого, українці тут ні до чого. Тобто нічого не змінилось
-
Дякую дуже
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-open-work-permit.html
-
Доброго вечора, маю ще одне запитання, якщо батько приїде сюди після 31 березня то чи зможе його рідна сестра яка має громадянство виступити спонсором по цій програмі?
-
Дякую Тобто, якщо роботодавець в Альберті надасть мені letter of employment в якому зазначить що я виконував обовʼязки по ноку 73100 або по ноку 72310 то в такому випадку я можу подаватись на провінційну ЕЕ або відразу на федеральну ЕЕ ?
-
Ні, Принаймні з тих кейсів що знаю. Бо війни не було і, відповідно, мобілізації. В іноземців не питають (якщо немає війни / мобілізації/ обовʼязкової служби)
-
А раніше не питали?
-
Мілітарі і військовий запитують наразі принаймні в чоловіків. Але не компалсолі а як дозапит
-
Від якої категорії населення мають поступати звернення? Чи є сенс писати локальному МП від себе, якщо ми поки що лише тимчасові резиденти по CUAET?
-
Все буде залежати чи Канада надасть можливість продовжувати вп після 31 березня. На сьогодні кінцева дата саме 31 березня
-
Я скинула посилання. На сьогодні кінцева дата 31 березня. Що буде далі поки офіційної інформації немає
-
ви праві. якби ж якийсь суттєвий розбір був у тому відео, на статистиці по клієнтам, наприклад, від тієї ж компанії яку вона так завзято рекламує - а то "підписник сказав", "а у нас було по іншому" 🤦♀️
12 Jan 2024, 17:45
79385/453239
less than a minute ago