PR CUAET
-
Он заканчивается не позднее чем через 3 месяца?
-
Расстроила меня инфо эта, так как на паспорт только ещё подаюсь... А старый скоро заканчивается. И прям что делать не понимаю
-
Через бабусю - ні. А ось якщо ваш батько подасть як рідний брат - то він може вас включити як депендент. Якщо він в Україні та не може виїхати, але є ваша мати і вони в шлюбі , і вона в Канаді - то вона як жінка чоловіка, який не може виїхати із України може податися по другої категорії через родинний зв'язок вашого батька і включити вашого батька та вас як членів сім'ї.
-
Друзі, підкажіть будь ласка чи потрібно звертатись в WES за еволюцією диплому для подачі на провінційну програму skilled work ? Чи підійде сам диплом який на англійській мові?
-
Кидаю у приватні
-
Так, давайте
-
Боже, як добре.
-
Можу доки програми скинути
-
Так, Wes не потрібен
-
Только я шото не нашел, этого. Там написано продлить возможно только до 31
-
А, то я просто не так зрозуміла. Думала, що для імміграції
-
От 31 марта, от этой даты 3 месяца?
-
Також сумніваюсь😅
-
Думаєте кто то будет специально открывать стрим с лимитом 500 ? Та ну
-
Так, до МП має право писати будь-хто незалежно від статусу
-
Подскажите , пожалуйста, сложный ли экзамен? Реально ли сдать со слабым англ? Может есть литература по подготовке?
-
В провінції 4.4 млн населення
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка при подачі цієї форми на номінацію по провінції чи потрібно її підписувати і яким чином. Дякую
-
А скільки коштує зробити фото в консульстві?
-
Питання: якщо мати зможе подати по другій категорії, без приїзду батька, то чому він так само не може податися по другій категорії? Тобто анкета з основним заявником — батько( подає по сестрі), а він як його депендант?
12 Jan 2024, 17:45
79425/447539
3 minutes ago