PR CUAET
-
Сыну 17 лет ! Если я поймаю Слот !! Он один сможет подать документы ! Слот на маму?
-
Спасибо
-
Скажите на лето как взять слоти в Торонто ??? У сына заканчиваться паспорт ! Он в Канаде ! Я прилечу только летом !!?? Но хочу заранее?
-
А як вы здовили на березень? Там дату можно выбрать?
-
Ми вже в Канаді з 1 лютого
-
Писали учасники, що зможе. Хай просто візьме із собою свідоцтво про народження (як доказ, що саме мама спіймала слот). Я теж спіймала на дочку від свого імені (їй 17 років), піде в Консульство в березні. Для подачі документів у 17 років присутність батьків не вимагається
-
так там его даже в заявку прикладывать не надо. В списке документов этого тоже нет. Документа, который требует взять на себя обязательства спонсировать приехавшего - тоже нет.
-
Спасибо
-
Доброго дня. Порадьте, будь ласка, чудового адвоката. Бо наш кейс непростий, тому шукаю хорошого спеціаліста
-
Так у переліку документів не має, але при переході на Федеральний етап по усім програмам йде дозапит документів. Так по цій програмі убрали умови по основному аплікант (мова, досвід робити у Канаді, дипломи) та фін.підтримку по спонсору, але мені здається, що запит на спроможність себе тут забезпечувати абсолютно логічний. Подивимось як воно буде далі...
-
так, подивимося. Ми тут найперші, так що всі шишкі наші )
-
Ні. Я свою докторантуру зараховувала в освіту, а не досвід роботи. Тільки якщо в вас є викладацька практика або ви прикріпленні на кафедрі як Дослідник/ Дослідник помічник і вас є не scholarship, а саме зарплата Я якраз була як Дослідник при кафедрі, тим не менш це треба доводити референс з університету, де вони прописують години і зарплатню. Я врешті решт не робили бо в мене була сколаршіп, а не пейрол. І години давали парт тайм лише. І наскільки я знаю в Канаді не можна одночасно працювати і навчатися. Тобто робочий досвід під час фул тайм освіти не буде зараховано.