PR CUAET
-
Ви її маєте замовити з Польщі. І краще щоб хтось з Польщі оплатив вам і вислав квитанцію. Я брала інформацію як це зробити на цій сторінці. В хайлайтах є інформація і в шапці профілю є документи. www.instagram.com/liveinhalifax?igsh=bTBkZG81ZTM4MGww
-
Подалися 13 листопада. AOR отримали. Був запит на оплату біометрії. 25 січня прийняли в нас оплату На цьому все.
-
30.11 still waiting
-
Естественно. Ведь как писали выше, постоянная full-time работа это огромный минус в вашем гуманитарном кейсе t.me/prcuaet/2427/94289
-
Вам вдалося вирішити це питання?
-
Не рассказывайте сказки. Я оплатил одну консультацию за 450, пошлины 1050 и справки о несудимости с нескольких стран. Около 2к на все про все
-
Якщо ви летите з України, то запросто можна ще встигнути зробити паспорт до закінчення терміну дії першого. В мого сина два паспорти діючі на руках. Отримали другий минулого тижня.
-
Дякуємо!🔥🔥🔥 Досить такі цікаві питання там по всіх розділах😅
-
Ага! Права рука лівої руки Трюдо 😂
-
9:20 ранку?
-
В мене така ж ситуація. Хвилююсь, якщо чоловік не зможе здати мед і біо, то не дадуть перміт нам з дітьми. Відповіді ще не знайшла. Бачу вам також надавали багато відповідей і всі не про те, що питали (: Якщо знайдете інформацію, будь ласка, поділіться тут
-
У вас який состав сімʼї?
-
Він не є compulsory. Але його можна надати як додатковий. Якщо вас відібрали з пулу - система вам надасть пакет документів які є необхідними для завантаження в портал
-
Так
-
Вас ввели в оману, постійна фул тайм работа та наявність стабільного доходу це майже найсильніший фактор для цієї програми
-
Ні ід карта не треба. На ЕЕ документи треба лише коли вас оберуть
-
Ви можете робити комбінацію ноків в ЕЕ, головне щоб всі ноки були кваліфікації тір 0-3
-
На ЕЕ можн бути набір нок, але мусять бути кваліфіковані тір 0 123
-
Ова, то посмикайте там за якусь руку😁
-
А вы получили AIP?
12 Jan 2024, 17:45
80224/438623
2 minutes ago