PR CUAET
-
Доброго дня ! Скажіть будь ласка якщо довідку про не судимість (з Іспанії ) подавати на ПР , її треба додатково завіряти ще в Консульстві в Торонто ?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка нотаріуса в Торонто, оформлення довіреності на батьків, щоб забрали мій диплом з ВНЗ
-
Дякую!
-
Спасибо за ответ
-
Добрий ранок всім! Потрібно зробити нові закордонні паспорта мені і дитині. Я так розумію,що треба завчасно записуватись в посольство чи консульство України... Підкажіть,будь ласка,як ловити ці слоти і яка взагалі процедура подачі заявки на оформлення нових паспортів?
-
Ті, які отримали за 3 тижні - laboreur construction. Ті, хто за тиждень - чекаю від них відповідь).
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, який порядок оформлення візи ? У дочки, віза в старому паспорті, термін дії якого вже закінчився, wp отримали в новий на 3 роки, дочка в Канаді. Яка процедура та з чого починати?
-
Ось це не знаю, перепитаю
-
Переводов из Украины достаточно
-
Со слотами сейчас беда
-
Заходите на страничку консульства, там есть список всех необходимых документов а также ссылка на страничку со слотами, выбираете город и ловите слоты...это может занять много времени...не затягивайте до последнего
-
Ми робили нетерміновий в звичайному ЦНАП, місяць часу. В платних сервісах термінові за тиждень роблять тепер +-
-
Консульство - в Едмонтоні знаходиться?
-
Дякую!
-
Ні. Українське консульство не має повноважень стверджувати документи інших країн
-
Дякую
-
Оттава Торонто Эдмонтон
-
Скорочуйте як можете. Наприклад protected prsn
-
Дякую за відповідь !
-
www.instagram.com/annaenglishtalks?igsh=MTF3M25rbTF1Yjdmdw==
12 Jan 2024, 17:45
80321/446531