PR CUAET
-
Робіть все для того щоб провести оплату одним платежем. Єдине - Ви можете пізніше суму 515 доларів доплатити за депендента. Ми так робили, все Ок було, ПР отримали 🤗
-
Що таке час дії ПР пів року? Що маєте на увазі?
-
написано за наявності, але хто їх знає
-
👍 До речі... А де ту довідку можна взяти...? На сайті в переліку документів вказано, що: " Довідка про реєстрацію місця проживання в Україні / довідка про реєстрацію місця проживання тимчасово переміщеної особи (за наявності);" Тобто вона не обов'язкова🤔🧐
-
Интересно у кого был ловли слотов именно в Оттаве? Откликнитесь пожалуйста - они вообще существуют?)
-
Я дзвоню в наше консульство уже другу неділю нон стоп, ніхто не бере чи зайнято
-
Щооо? Просто для подачі на продовження ВП? Вона собі сама буде робити заявку не на основі мене я просто вказую що вона є
-
У мене взагалі всіх тих документів які помічені «за наявності» немає🥲 Айді прострочене, витягу немає, довідкі про місце проживання також Побачу що з того вийде 12 березня
-
Так якщо є штамп прописки в паспорті. Може це їх задовільнить
-
Ну да... І де її брати...?
-
Что работает🤦🏻♀️?! В Эдмонтоне слоты не появятся. В Оттаве слоты не появляются. В Торонто пару раз появлялись в левое время!
-
Так а потім поли подаватись на ПР що робити? Інфа не буде сходитись. Я просто не розумію навіщо це підтверджувати для подачі на ВП, вона нічого не отримує на основі мене
-
Я та хлопець вказували що комон-лав немає, все окей Хоча в податковій вказували що є
-
Не получается кое-что у вас. А то, что слоты не появляются - это подтвержденный факт 🤦🏻♀️
-
Добре, і виходить якщо вказувати в ВП що є партнер то треба всеодно додавати цей документ навіть для ВП?
-
Statutory Declaration of Common-Law Union (IMM 5409) Цей документ вони просять при подачі на ПР як партнери
-
Просто це дивно вказувати наче нікого немає а потім при подачі на ПР вказувати що ми декілька років разом. Не хочу потім проблем 😑
-
"Цей документ" це що я перепрошую
-
Ми подавались на ВП ніби у нас не має партнера просто тому що офіційного документу який це завіряє у нас немає Перед подачею на ПР просто йдете і підписуєте цей документ у нотаріуса, як ми зараз і робимо Один імміграційний консультант мені відповідав що в цьому немає ніякої проблеми
-
То что у вас не получилось словить слот - не значит что они не появляются
12 Jan 2024, 17:45
80377/474652
6 days ago