PR CUAET
-
От текущего работодателя нужен оффер (который, по идее, вам при трудоустройстве дали) и леттер (свежее письмо, подтверждающее, дескать, да, этот человек всё еще у нас работает, с такими-то условиями работы). Это если мы говорим об AOS (в ветке которой сейчас обсуждаем)
-
закон ще не прийнято і у ньому не прописано про анулювання паспортів. заспокойтеся і надсилайте все що вам потрібно.
-
Дякую, спробую з телефону також З іншого браузера пробувала теж саме було(
-
Але я заповнювала аплікацію суто на свою сім'ю, тому що родина від попереднього шлюбу живе багато років у Німеччині і отримали там громадянство. Якщо будуть питання, я можу пояснити офіцерові, що у тієї родини немає жодних планів на іміграцію?
-
Спасибо!
-
Якщо паспорт дійсний то ок. Але і другий я б додав через вебформу
-
Я не знав про кризову форму, дякую ! Чекаємо поки дитині видадуть паспорт.
-
Employment Letter
-
Поки що нічого не обіцяли. МОже бути всяке. Але краще надіятися на краще, а готуватися до найгіршого.
-
спробуйте з іншого браузера. я з телефону щойно зайшов без проблем
-
Сімї працюючих чи студентів в Канаді мають право на статус. Раніше треба було мати професійну роботу, але недавно спростили і з цього року досить мати будь яку роботу
-
Двом просто буде простіше отримати перміти. Але якщо навіть один, головне щоб в вас потім була фул-тайм робота, і зможеет зробити дружині статус
-
значить сервіс gc key зараз не працює. спробуйте в інший час.
-
Медкомісію можна і в іншій країні, якщо це принципово. Тут головне попасти в Канаду до кінця березня.
-
Але білети хоча б одному беріть заздалегіть, бо на березень потім банально може не бути білетів від кінець зими
-
хтось може стикався з цим і знає,що я не так роблю? 2 години вже голову ламаю над цим
-
Як мінімум комусь одному. Тому хто буде потім працювати. Бо з постійною роботою на загальних засадах зможете потім дружині зробити відкритий робочий дозвіл, і дитиені візитор статус. На візу дитині також подававйте, і просіть прискорення через кризис форму - можливо встигнете.
-
Можуть
-
не подскажите чем отличается референс от эпмлоймент леттер? в моем понимании это одно и тоже та и адвокаты вроде никаких референсов не требовали, разве что там еще формы какие-то для текущих работодателей
-
По всякому бывает..... Удачи в новом году
12 Jan 2024, 17:45
8039/426393
8 minutes ago