PR CUAET
-
Звичайно. Оскільки посольство України рахується територією України.
-
Привіт всім, може хто знає, коли оформлюєшь мани ордер, чи потрібно вказувати в якому місті консульство? Наприклад в Торонто? Чи просто писати Генеральне консульство України?
-
Как ситуация со слотами в Эдмонтоне? Кому-то удалось поймать
-
Отправить по электронной почте в консульство Украины?
-
Всім привіт, отримали сьогодні запит мілітарі реквест та резюме. Хтось отримував запит на резюме? Тамммає бцти вказаний канадський досвід чи перераховувати весь український також?
-
Ми були на тому тижні то приймали документи
-
Так щоб приймати теж відбитки здають)
-
Та ні 😊. Де видано , в мене в паспорті написано ,країна, яка видала. Я вводила ,як написано в паспорті. Але виявляється, щоб спростити обробку анкет по цій програмі, потрібно писати Україна. Це мені агент пояснила 😊
-
Документи приймали,а вот віддавати не відають😡
-
Дивно, минулого тижня, дівчина писала, що в Едмонтоні замовили 4 паспорти. Документи прийняли. А тут вже не працює техніка.
-
Може хтось відпишеться цього тижня чи приймають документи...
-
Нет, по почте вместе с чеком на 40 долларов по почте. Я уже жду с 7 февраля
-
Але зараз повинні подаватися ті хто зловив слоти два міс тому.
-
Ми як оформляли паспорти в Оттаві 14 лютого, на наших заявках з чоловіком, завис сервер. Прийшлося перезагружати і переробляти заявки оффлайн. Через тиждень писала, дізнавалась ідентифікатор сесії. Добре, що взагалі оформили в той день. Але при нас працівники телефонували в Торонто, то в них така ж проблема.
-
Ви 21 подавались?
-
vm.tiktok.com/ZMMRW7Kgj
-
Таке відчуття що вони тягнуть врем'я,ждуть нового закону
-
Скажите пожалуйста, записаться можно без додатка Дия?
-
Може різні апарати для відбиткі пальців на видачу,не знаю причину
-
Я знаю ,но паспорт не відають
12 Jan 2024, 17:45
80458/446691
less than a minute ago