PR CUAET
-
Не могу записаться уже пять месяцев. Ни ID для Дии ни счета в банке нет давно. ( паспорта и мои и детские просрочены. Может, кто поможет взять Слот на меня и двоих детей? В долгу не останусь. Работаю в банке CIBC, Calgary
-
Там нужно забирать, вопрос только его ждать долго, на работе вряд-ли дадут такой долгий отпуск
-
t.me/UkraineNow/48184
-
Так вище знайдіть повідомлення дівчини. Вони їхали з Саскатуна і у них прийняли документи на паспорт. Я думаю, що брехати вона не буде.
-
Подскажите пожалуйста я вот думаю в Польшу поехать и сделать там паспорт, нужно ли забирать паспорт там же ? Или они могут доставить ?
-
От него можно всего ожидать
-
Фейк
-
Здесь не сказано про чиновников, а про всех мужчин. Его указ пусть засунет куда подальше
-
Слотов нет от слова ворбще
-
Де таке написало?
-
Мы с Вами идем прям нога в ногу 😀
-
Мне это не нужно, у меня все есть, кроме слота 🤌
-
Мені сьогодні прийшов запит на оплату...
-
Так откройте онлайн карту в ПриватБанку на пример и зайдиие на сайт через банк. Правда слот словить все равно шансов мало..
-
Запит на біометрію приходить на кожного окремо? Чи лист на email приходить на ім'я головного апліканта, а самі запити приходять у кабінет?
-
Самого консула не бачила не знаю, а просто було два віконця і там дві жіночки
-
Це ви про яке місто? Я була в консульстві в Торонто і там дві людини працюють
-
Ну что за подстава везде (
-
Проблема в том, что слотов нет и я пытался так попасть.
-
Не плутайте. По fsw вам сертифікат не треба, закордонний досвід врахується такий який є. Можете в Канаді відпрацювати на будь-якій кваліфікованій роботі і одержати бали по сес. В будь-якому випадкк варто створити профіль, хай висить, медиків можн бути випадок що всіх вигребуть
12 Jan 2024, 17:45
80488/433116
about an hour ago