PR CUAET
-
По всякому бывает..... Удачи в новом году
-
Я бы сказал оффер И леттер, но я в аос не очень разбираюсь, подождите еще ответа от кого-то В Онтарио по крайней мере так Опять же, в программе должны быть описаны job offer requirements И должен быть подпункт как выглядит employment letter если вы работали и будете работать на одного работодателя
-
Просто подитожить . В процессе PR на любом уровне даже федераль. этих документов мне будет достаточно: - референс от прошлого работодателя - job offer ИЛИ (не И) employment letter. Правильно? И есть ли где-то примеры или жёсткие требования по всему этому? (У меня есть только по референс)
-
Ось я над цим і думаю, адже паспорт сам по собі працює, коли його в аеропорту проводять він же не зв'язується з якоюсь базою даних, не може ж Україна анулювати паспорти своїх громадян за кордоном? Просто потрібна довідка з посольства про несудимість, думаю, чи варто звертатися, чи вже пізно і використати ту, що в Дії видають. Звертатися збираюся поштою, але все одно не хочу світити у них зайвий раз свій паспорт. Як ви думаєте, чи є сенс наразі писати їм поштою?
-
Я теж все що вносила в форму і по 150 разів відкривала та міняла, все залишалось так як я робила без ніякої самодіяльності від самого сайту. Можливо це відбувається дійсно вибірково і комусь "щастить😶🌫🤬". Тому для всіх дійсно буде кращим зробити скріни всіх форм перед відправкою аплікації, бо ми не знаємо що система "накрутить", коли візьме форму в роботу і ми вже не зможемо нічого там змінити. P.S. Ще як варіант внести цю неприємність (як невеличку помітку) в лист-пояснення, який ми в більшості всі пишемо, щоб міграційний офіцер знав, що може бути некоректна робота системи.