PR CUAET
-
Или вы о том что нет приоритетных?
-
Есть ноки которые не подходят для AOS
-
По моєму на візу CUAET було запитання про це, не памʼятаю як саме, але щось звʼязано з пʼянкою за кермом
-
САЙТ ОКУПИВСЯ В Х32 РАЗИ ТА ПРИНІС КЛІЄНТЦІ 12.800$ ЗА 10 ДНІВ ПРОДАЖІВ Я вирішила не просто представити кейс, а детально розібрати, як моя клієнтка досягла такого результату💸 Що важливого в цій статті: — розповім про 3 важливі методи, які допомогли зробити цей запуск успішним, і ти зможеш їх так само застосувати; — розберемо, що ж важливо для успішного запуску? — 1 універсальна воронка продажів; — переконаєшся, що не обов'язково мати велику аудиторію, головне — володіти всього одним інструментом; — мої кроки в цьому запуску. Щоб прочитати переходь за посиланням в шапці профілю👉🏻
-
В мене запросили зробити нову біометрію.
-
Ось тут: +380977889799 [email protected] Ось прайс drive.google.com/file/d/1BCqE4LZlHQBGUS_HuAI3AezNTxrE1hAu/view?usp=drive_link
-
У закритому каналі розповідаю про запуски в Telegram Як упакувати канал, які пости писати і як набирати аудиторію з 0 грн в кишені — розповідаю по кроках за підписку дарую 🎁 статтю з запуском на 140.000$ — дивись закріплені 👉 посилання на канал