PR CUAET
-
В мене запросили зробити нову біометрію.
-
Ось тут: +380977889799 [email protected] Ось прайс drive.google.com/file/d/1BCqE4LZlHQBGUS_HuAI3AezNTxrE1hAu/view?usp=drive_link
-
У закритому каналі розповідаю про запуски в Telegram Як упакувати канал, які пости писати і як набирати аудиторію з 0 грн в кишені — розповідаю по кроках за підписку дарую 🎁 статтю з запуском на 140.000$ — дивись закріплені 👉 посилання на канал
-
Доброго дня Підкажіть, якщо я зробила доньці паспорт ( до цього в ней не було паспорту, її віза вклеєна в мій паспорт ) . Чи потрібно мені робити її нову візу та візітор рекорд , охіп мабуть 🤔 Якщо так , то як це робиться ? Буду вдячна за поради та посилання
-
Я додавала Витяг та виписку. Підійшло. Вважаю, що краще додати по максимуму. Якщо немає - ну тоді ок, спитають - напишете ЛОЕ
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи продлять мені ворк перміт якщо він закінчується в червні 25 року, а віза в 30 році? Дякую!
-
Привіт. Підскажіть будь ласка хто знає, я в Канаді, в мене віза закінчується в жовтні 2024, а ворк пермік маю ще на 2,5 роки. Паспорт новий також маю, віза в старому. Коли мені потрібно подаватись на нову візу?
-
Досить