PR CUAET
-
Я уже 4 месяца пытаюсь и никак. А читаю чат и просто в шоке, так годами можно пробовать словить слот😂
-
Відправте документи туди, куди оформлений Мані ордер. Ну або ж зробіть Мані ордер на Посольство
-
А можете сказати звідки їдете і о котрій годині?
-
Доброго дня,шановна спільнота✨ зайшла сьогодні продовжити WP та побачила такий ноутіс, чи можливо подаватися при такому,чи як я зрозуміла тільки для тих,у кого зовсім немає WP,дякую!
-
Так, High School - це Secondary education
-
Я вже трохи заплуталась Консульство теж робить довідки про несудимість ? Якщо я відправлю в консульство, то дата мані ордера не буде співпадати з датою відправки, вони мені не повернуть все знов?
-
Да. Открылись
-
Еду с лаваля ,могу забрать с монреаля у меня апоймент на 11:00 в районе 3 4 ночи выезжать буду
-
Доброго дня, в кого була така ситуація що переплутали адреси residential address та mailing address при подачі на cuaet, і у ворк перміті пише польську адресу? Також получили відказ при подачі на sin number, сказали система не одобрює і треба почекати. Чи може то бути через те, що переплутали адреси?
-
Приблизно місяць, трохи більше на пару днів десь
-
Порадьте міграційного консультанта що допоможе оформити документи на open Work Permit
-
Чисто формально то вимоги цей витяг надавати нема, але зайвим не буде бо підтвердить ваш noc. Печать на витяг може поставити нотаріус в Україні якщо родичі є там. Можна ще додати свідоцтво реєстрації ФОП.
-
Консульство і робить, посольство то для інших справ
-
Доброго дня.чи є хтось тут що подавався на продовження WP в якого він закінчується у 2026 році.чи продовжили його вам???дякую
-
Там не книги. Там онлайн курс. Он в кабинете пользователя
-
Можно вас попросить скинуть в директ эти книги,если это возможно ?
-
Бо в неї написано Consulate
-
плюс ви у першому повідомленні неправильно написали, що має писатись на мані ордері.
-
Каже, що вернули все їй, не прийняли , не розумію чому
-
В кажом консульстве свои реквизиты
12 Jan 2024, 17:45
80695/474652
19 days ago