PR CUAET
-
Дякую
-
добрий день, потрібна допомога: подавалася на новий WP у зв`язку з новим паспортом, але прислали з помилкою знову на старе прізвище. Телефонувала їм, сказали що треба заповнити спеціальну форму для виправлення, але це посилання веде на звичайну форму подачі на продовження ВП, може хтось подавався на виправлення? що потрібно робити?
-
Мені прийшло смс. Казали десь 4 тижні чекати, прийшло через 6 тижнів. Вони там питають чи прийшло смс
-
Ксенія, а як Ви дізналися, що довідка готова? Бо в мене вже більше місяця і досі нема інформації з посольства в Торонто . Дякую!
-
Виглядає дивно, а скільки разів зверталися?
-
Доброго дня. Мій ворк перміт дійсний до липня 2025 року. Вчора спробувала податися на продовження і сьогодні прийшов лист, де вказано наступне: please attach this letter to your present Work permit as proof that you are authorized to continue working under the same conditions as your original Work permit until August 2024 or until decision is made on your application. Це означає, що я і далі маю право працювати до липня 2025? Дякую.
-
Хтось літав в штати (з візою, звісно). Там приймають наші документи без адреси???