PR CUAET
-
У нас просто прописка у паспорті і все
-
Дякую !!!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, що за документ( довідка про реєстрацію місця проживання) де її брати? Чи це проста прописка у внутрішньому паспорті?
-
В мене також wp закінчується в 2025, думаю подаватись на продовження. Можливо ви знаєте чи можна виїжджати з Канади поки твій wp опрацьовується?
-
У якому часу може бути нові слоти ? Торонто ?
-
Пока не понятно. Из факторов: - медэкзамен на PR отличается от медэкзамена на обычную рабочую визу. Мы проходили давно, но я помню что была разница. - медэкзамен по CUAET был сокращенный - программа новая, как оно будет на практике мы пока не знаем. Может быть и так, и так.
-
В листі є також наступне: if you leave Canada before your decision is made on your application, you will no longer be authorized to continue working. Наскільки я розумію, то виїжджати не можна, якщо подалися на продовження - тобто краще дочекатися остаточного рішення офіцера.
-
На сайте есть
-
Може у когось є mail консула Торонто ?
-
Ясно, дякую. А ви незнаєте чи після 31 березня опція продовжити wp все ще буде доступна ?
-
дякую
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Доброго дня, хтось може надати посилання по якому можна дозавантажити файли на федеральному етапі поки ще без AOR?