PR CUAET
-
Доброго дня, підскажіть по формі common law 5409 До закриття подачі на ВП всього місяць, а там купу всього підтверджувати, фото, рахунки податки і тд., і що робити якщо в канаді ми живемо разом лише 10 міс в кінці березня буде 11 міс як ми тут тобто я фізично не встигну отримати форму з завіренністю, бо з інших країн у мене немає документів для підтвердження року разом Чи можна в такій ситуації просто податись як 2 одинокі людини томущо ми живемо в Канаді всього 11 міс разом на момент подачі заявки і фактично не являємось common law, а коли будемо подаватись на ПР податись як common law бо вже буде 1+ рік, при питаннях від офіцера можна пояснити що ми разом давно але було неможливо підтвердити це на час подачі на ВП
-
Зверніть будь ласка увагу на те що імміграційний консультант при заповненні анкети на PR додає одразу всі документи які звʼязані з військовою службою, не залежно від того просять про це чи ні, щоб в подальшому зекономити час, а саме іде мова про місяць або й декілька!
-
Дякую
-
Не обовʼязково
-
Підкажіть будь ласка ви коли вчора подали на новий Work Permit у вас після того як натиснули “Sign” одразу в кабінеті заявка змінилась і стала зверху? Бо я підписав і поки що нічого не змінилось, заявка знизу ніби її треба ще раз підписати, хвилююсь чи це глюк на сайті чи воно автоматично перенесе наверх до submitted applications.
-
Торонто немає ?
-
Доброго дня, підскажіть по формі common law 5409 До закриття подачі на ВП всього місяць, а там купу всього підтверджувати, фото, рахунки податки і тд., і що робити якщо в канаді ми живемо разом лише 10 міс в кінці березня буде 11 міс як ми тут, тобто я фізично не встигну отримати форму з завіренністю, бо з інших країн у мене немає документів для підтвердження року разом Чи можна в такій ситуації просто податись як 2 одинокі людини томущо ми живемо в Канаді всього 11 міс разом на момент подачі заявки і фактично не являємось common law, а коли будемо подаватись на ПР податись як common law бо вже буде 1+ рік, при питаннях від офіцера можна пояснити що ми разом давно але було неможливо підтвердити це на час подачі на ВП. Чи можна добавити не завірену форму і додати лист додаток про те що не можу підтвердити зараз ?
-
Спочатку wp, потім віза
-
За якою програмою?)
-
Обогі, ви зробили мій вечір 🤣🤣🤣
-
Вітаю))
-
Так, але апостиль юа може це зробити
-
Аня, направляю ваше повідомлення в відповідний топік.