PR CUAET
-
Якщо в людини дійсно вагомі докази і вона достатньо впевнена в своїх силах - чому б і ні? Є люди, які отримують ПР і без консултьтантів/адвокатів. А є й ті, кому й з консультантами не виходить отримати. І чого ви вирішили, що люди не розуміють ступінь відповідальності?
-
Почитайте ветку там 2000 страниц. У всех все индивидуально. Начнём с того, что вообще 99% подач на гуманитарку идёт после проигранного беженства. Подавать на гуманитарку имея действующий work permit, это уникальный случай. Многие пишут что весь пакет готовили сами, аффидавит писали сами. Потом обходились парой консультации у адвоката, чтобы он все проверил и подредактировал
-
📍Спільното, нагадую всім - наразі невідомі інші варіанти як зловити слот в консульство, окрім як самостійно через дію (чи для свого близького родича - дружини,чоловіка, дитини, іноді батьків, з правом передачі слота на місці в консульстві, підтверджуючи родинний звʼязок). Всі пропозиції «дістати слот» від рандомних людей в чаті не перевірені жодним чином і ви співпрацюєте з ними на свій власний ризик. Перевіряйте інформацію і не ведіться на скам!
-
Добрий вечір! Підкажіть будь-ласка. Подавалась дитині на візітор зі свого особистого кабінету,вибило мені 2аплікаціі на візітор,подумала що так і треба. Прийшов мені лист що по одній аплікації відхилено,що я сама відхилила ,а по другій на розгляді. Запитала у чаті,мені підказали,що на візітор потрібно особистий кабінет дитини робити із нього подаватися,я так і зробила,все описала,про паспорти,що дійсні і т.д.і подала,сьогодні прийшов лист,що по цій заявці відхилено,так як повторно відправила. Підкажіть,що робити так як,в цій заявці яка на розгляді мої документи такі як паспорт,і дитини візітор,і я трохи починаю розуміти що з цією заявкою щось не так. І прикріплювала свої і дитини документи,в ті пункти де просилося,зі свого особистого кабінету.І тепер часу взагалі обмаль,
-
Скажіть будь ласка , якщо я та моя сім'я прибула до Канади 1 лютого , то нам потрібно зараз подавати податкову декларацію чи на наступний рік ?