PR CUAET
-
Та конечно , там в комнатке 5х5 стояло человек 20 а плюс коридор еще человек 10 , вентиляция плохо работает , лично мне воздуха там не хватало . Я от туда когда вышла - такое ощущение было будто 2 й раз из Украины выехала
-
Можливо
-
Не розумію також
-
И если и 200 тыщ.приехало, то есть и те кто здесь живёт давно. Но это все ничему нас не приведет. Мы тут умные, но с проблемными документами и без слотов
-
Так люди пишут что они стали появляться в неожиданный момент. Поэтому я уж лучше проверю. В 7 их все ж таки нет (а я и в это время проверяю)
-
Ладно, побухтела, легче стало. Всем спасибо 😊
-
Сумнівна консультація. Фінансова спроможність є одним з пунктів admissibility для будь якої програми імміграції. Щоб визнати когось financial admissible або inadmissible питати будуть усіх абсолютно. В залежності від відповіді будуть admissible чи ні. Тих хто «ні» мають прийняти як виключення якщо все інше ок та є підстави для виключення - підліток, що навчається, пенсіонер, і т д. Так прописані умови програми. Або інакше вони мали дати можливість спонсорства для батьків, дружин і т.д. Бо так їм треба бути відмовити ну відсоткам там 80-90% заявок
-
Для системы это не характерно выкидывать слоты каждый день в разное время. Скажу из своего опыта весь ноябрь декабрь январь они появлялись в одно время каждый день с исключением. И люди их ловили пустых слотов не было. Я думаю и сейчас у них должна наладится система и появится одно какое-то время. Что не мешает вам сканировать хоть каждую минуту. Но вероятность скажем так низкая
-
⚡️SKOFKA & KOZAK SIROMAHA & DOVI вперше в турі Північною Америкою🔥 SKOFKA – інтелігентний репер, який прагне довести — український реп крутий та свіжий. Автор хітів "Де би не був, не забуду дім" і "Будем бить вас за Азов і Бучу". До Скофки приєднуються два таланти: ⚔️ KOZAK SIROMAHA — справжній український козак, який принесе на сцену козацькі мотиви, мелодію фісгармонії, танці гопак та фехтування на шаблях. ⚔️ 🔥 DOVI - співак та продюсер із вражаючим списком хітів. Тур охопить 22 міста США та Канади. 🇺🇸🇨🇦🤝🇺🇦. Calgary — 21 березня. Підтримайте українську музику та культуру! 🎫 Квитки доступні за посиланням 👇 bomond.com/tours/s-k-o-f-k-a