PR CUAET
-
You need to be an admin to do this.
-
Ми подали 03.01.2024, так розумію поки не нервувати, що довго, дивлячись в чаті по терміну перевірки у інших 🫣😅
-
Another one bites the dust...! Banned Наталія.
-
/ban
-
А вы нажимали кнопку отправить заяву? Как то так, она просто совсем не очевидна. Я тоже несколько дней ждал ответа, пока не увидел что заявка просто создана, но не отправлена
-
Почти месяц я ждал
-
Вчора в 10 ранку відкрили в Нью Йорк
-
Коли відкривають слоти в Чикаго?
-
Доброго ранку, хто знає цей новий тест PTE для подачі на PR він теж дійсний 2 роки ???
-
Добрий ранок, шукаю імміграційного консультанта, хто може проконсультувати стосовно кейсу по експрес ентрі. Напишіть, будь ласка, у приватні. Дякую та гарного дня!
-
Підкажіть будь ласка, де я побачу той еCOPR? На П2, там де фото завантажували?
-
Якщо відпрацював більше року по одному року але не встигли подати на провінційну але роботу втратили То як бути ? Шукаємо по тому самому року щоб далі знайти фул тайм Але при подачі цей рік зарахують ? Чи як бути
-
Спасибо большое
-
www.wes.org/ca/
-
Спасибо большое за информацию
-
Це онлайн робиться на сайті WES.
-
Онлайн все
-
Написано - опрацьовується, очикуйте відповіді оператора
-
Моєму чоловіку після того як Вес отримав вже всі документи по бакалаврату з університету, надіслали все те саме зробити ще з дипломом з коледжу. (Бо по суті там дуже багато кредитів було, і вчився в коледжі 4 роки, потім зразу на 3 курс університету). У Вес платили точно тільки за одну аплікацію.
-
А где в Манитобе можно сделать ВЕС?
12 Jan 2024, 17:45
81253/433116
about an hour ago