PR CUAET
-
Якщо відпрацював більше року по одному року але не встигли подати на провінційну але роботу втратили То як бути ? Шукаємо по тому самому року щоб далі знайти фул тайм Але при подачі цей рік зарахують ? Чи як бути
-
Спасибо большое
-
www.wes.org/ca/
-
Спасибо большое за информацию
-
Це онлайн робиться на сайті WES.
-
Онлайн все
-
Написано - опрацьовується, очикуйте відповіді оператора
-
Моєму чоловіку після того як Вес отримав вже всі документи по бакалаврату з університету, надіслали все те саме зробити ще з дипломом з коледжу. (Бо по суті там дуже багато кредитів було, і вчився в коледжі 4 роки, потім зразу на 3 курс університету). У Вес платили точно тільки за одну аплікацію.
-
А где в Манитобе можно сделать ВЕС?
-
Не потрібно. Іміджевий Центр самі відправлять ваш пакет до Wes.
-
Потрібно найвищий завершений рівень освіти.
-
Сейчас зашла в персональный кабинет на апостиле и там не видно додатку в заявке хоть еще вчера были оба и диплом и додаток... может я что не так понажимала 🙈
-
Офіс запросив Resume i Background A (5669). В когось були такі дозапити ?
-
Доброго дня таке питаннячко, як в Канаді відбувається процедура підняття заробітної платні? Підписується новий контракт? І як це може повпливати на подачу на ПР ?
-
ні. не встигнете. орієнтовний термін очікування на WP -120-140 днів
-
Були, але я все вказав, нічого не забув, вже перевіряв.
-
Могут попросить показать воркпермит или стадипермит у взрослого. Три раза летала уже - ни разу никто не просил показать воркпермит. А у детей просить показать визиторрекодс - вообще редкость, так как это аналог той же визы, дающей право пребывания на 6 месяцев. Незачем показывать визиторрекодс при наличии визы, которая точно есть - иначе бы ребенка даже не пустили в самолёт.
-
Не було якихось відмов в візах які не вказали або забули?
-
Підняття ніяк точно не впливає. По різному, комусь можуть листа дати, що підвищили, комусь просто підвищують і все
-
В мене навіть назва мого університету не змістилась в тих клітинках
12 Jan 2024, 17:45
81264/439879
less than a minute ago