PR CUAET
-
Сейчас зашла в персональный кабинет на апостиле и там не видно додатку в заявке хоть еще вчера были оба и диплом и додаток... может я что не так понажимала 🙈
-
Офіс запросив Resume i Background A (5669). В когось були такі дозапити ?
-
Доброго дня таке питаннячко, як в Канаді відбувається процедура підняття заробітної платні? Підписується новий контракт? І як це може повпливати на подачу на ПР ?
-
ні. не встигнете. орієнтовний термін очікування на WP -120-140 днів
-
Були, але я все вказав, нічого не забув, вже перевіряв.
-
Могут попросить показать воркпермит или стадипермит у взрослого. Три раза летала уже - ни разу никто не просил показать воркпермит. А у детей просить показать визиторрекодс - вообще редкость, так как это аналог той же визы, дающей право пребывания на 6 месяцев. Незачем показывать визиторрекодс при наличии визы, которая точно есть - иначе бы ребенка даже не пустили в самолёт.
-
Не було якихось відмов в візах які не вказали або забули?
-
Підняття ніяк точно не впливає. По різному, комусь можуть листа дати, що підвищили, комусь просто підвищують і все
-
В мене навіть назва мого університету не змістилась в тих клітинках
-
Справа в тому що в бекграунді там досить мало місця щоб вписати все ( думаю кожен з цим зтикався) і вони не розібрали всієї інфи, тому я підозрюю що їм треба резюме для того щоб все чітко було зрозуміло
-
t.me/prcuaet/21
-
Є гілка з довідками про несудимість. Краще за все брати довідку про несудимість з України з консультсва, замовляти і чекати на неї 3 міс. Можете довідку з Дії затвержити в Консульстві також-вони її зразу і перекладуть.
-
Так, після
-
Можливо вони хочуть впевнитись що я і досі працюю на тому самому місці
-
В додатку Адоб лівий верхній кут - тисніть на Відкрити, вибираєте свій файл
-
Це вже після АОР ви отримали?можливо в них не відкрилась ця форма
-
У мене теж запит на 5669. Але я там пропустила пару місяців. Зараз оновлюю щодо актуального місця роботи і ліквідую пропуски. І фізично підписую
-
Просто підвищують. Без нового контракту чи листа.
-
я включил проверку слотов на автомате каждую минуту, посмотрим появляются ли вообще новые слоты, вчера их не было, буду наблюдать дальше
-
У моїх друзів при поверненні назад в Канаду вимагали ворк перміт причому тільки паперовий. Ледь впустили.
12 Jan 2024, 17:45
81275/426393
15 minutes ago